Sommarkök

Vi har haft en fantastisk midsommar hos de mest generösa och gästfria vänner. På en ö där det alltid är vackert väder på midsommar. Varje år känns det för bra för att vara verkligt. Men ändå är det sant.

"Midsommarön" ligger inte långt ifrån vårt sommarhus. Så när firandet var över åkte vi dit. Köksprojektet fick vila denna gång till förmån för gräsklippning och trädfällning. Köket är nästan klart nu. Det är bara lite lister som saknas. De ska vi snart sätta upp.....

Här kommer en smygtitt.

Glad midsommar!

Glad midsommar allesammans! I Stockholms skärgård skiner solen idag. Lycka!

Orättvist

Det är orättvist.... Storasyster slutade skolan förra veckan. Lillasyster har skolavslutning först i morgon. En hel lång vecka extra har hon fått vänta på sitt sommarlov.

Nu är lillasyster extremt väl förberedd för skolavslutningen. Bästa kompisen har varit här hela kvällen. De unga damerna har spenderat tre timmar med spabehandling, nagelfix, provsminkning, hårplattning och provning av de nya klänningarna. Nu sover de vackra examensflickorna. Men de har aviserat att de skall stiga upp igen klockan 6.00 och börja om igen med sminkning, hårplattning och påklädning. Då är det på riktigt.

Det är orättvist.... Jag har varken sommarlov eller examensklänning. Eller platt hår.

Hjärta

En av mina arbetskamrater gifte sig nyligen. Här på kontoret firade vi henne med kaffe och rosa prinsesstårtor..... Jag gjorde ett hjärta som stod på bordet framför bruden.  (Jag kunde inte motstå att ta en bild med mobilen.)

Köksbygge del 2

Vi är kära i vår nya vattenkran.

Köksbygge

Vilken fantastisk helg det varit! Med underbart sommarväder....

Vi har varit på landet och påbörjat ett efterlängtat projekt. Storasyster, jag och snälla pappa har byggt kök. Lillasyster och mamma har hejat på.

Det är svårt att tro att vårt nya fina kök finns i de här platta paketen.

Först var det lite underarbete som behövde göras.