Sommarpaus




- Posted using BlogPress from my iPhone

Cap de Formentor

En dag åkte vi på båtutflykt runt Mallorcas nordligaste udde, Cap de formentor. Det var otroligt mäktigt. Och fantastiskt turkosblått vatten.




Semester

Semester, semester, semester! Vilket underbart ord det är. Och resa. Resa. Det är inte så dumt det heller.

Storasyster, lillasyster och jag har haft semester. Och varit på resa. De två senaste veckorna har vi spenderat på Mallorca. I Alcudia. Mest på stranden, lite vid poolen, lite på havet och en del på utflykt.

Vårt hotell låg precis vid stranden. Här är utsikten från vår balkong. Morgon, dag och kväll.

Vi bodde i en liten lägenhet. Det här är sovrummet. Jag glömde fotografera det kombinerade kök och vardagsrummet.

Men jag kom ihåg att fotografera toaletten.

Sommar

Vi är mitt i sommaren nu. Det har äntligen blivit varmt. Till och med kvällarna är riktigt ljumma.... Det är dags att fälla ner locket på datorn, ta av sig skorna och tassa ut i gräset. Dags att läsa böcker, lapa sol, klia myggbett, bada i havet, plocka smultron, meta aborre, grilla varje kväll.... Men regnar det någon dag. Då kanske jag fäller upp locket igen.

Hoppas Du har en underbar sommar.

Grymt

Jag känner inte Lena. Och jag känner inte Per. Men jag lider med dem. Ja, i vart fall lider jag med Lena.

En del saker i min historia är helt annorlunda än i deras. Såklart. Annat är inte fullt så annorlunda. Jag vet hur hemskt det är att skilja sig. Jag vet hur fruktansvärt det är att bli sviken av någon man litar på. Jag har gått igenom det och jag unnar ingen att behöva göra det. Men jag fick i alla fall flytta, sova ut och börja om i lugn och ro. Jag slapp bli uthängd på löpsedlarna. Jag slapp få se min ansökan om äktenskapsskillnad i Aftonbladet.

Trots att jag tycker det är hemskt hur tidningarna tränger sig på kan jag inte låta bli att läsa. Någonstans läste jag att Lena sagt ungefär såhär: "Där gick jag runt i köket, kokade thé och trodde att allt var bra." Jag vet inte om hon verkligen sagt det, men jag tycker att det är på pricken hur det känns att bli sviken.

I morgon kanske jag ångrar att jag skrev det här. Men jag gör det ändå. Och jag hoppas Lena hittar någonstans där hon får vara i fred.