Förvirrad

Är minneskraschen så total att jag helt glömt bloggen?.... Nej då, så illa är det inte. Plötsligt blev det tvärstopp bara.

Jag tillhör definitivt inte den pyssliga typen men emellanåt får även jag för mig att jag skall skapa något.... Häromdagen köpte jag en säck talgbollar att utfordra småfåglarna med i vinter. Efter att förgäves ha letat igenom garaget efter de där hållarna som man brukar stoppa ner bollarna i bestämde jag mig istället för att göra en fin krans av talgbollar och vackra röda äpplen. Kanske med en liten grankvist instucken här och var också. Jag såg för mig hur fint det skulle bli. Och hur glada talgoxarna skulle bli.Ha, ha! Söndersmulat talgklet och granbarr på köksgolvet var vad jag åstadkom.... Minns ni sagan om han som gick till skäddaren och beställde en kostym? Kom tillbaka om lördag. Bidde de´ ingen kostym. Vad bidde de då? De´ bidde en vanttumme.... Min stora fina krans bidde en liten äppelkrans. Jag satte fast den på några kvistar granris. Talgbollarna får hänga vid sidan om.... Jag hoppas verkligen att talgoxarna inte läser bloggen. Då blir de kanske besvikna när de tänker på den fina kransen de inte fick.

8 kommentarer:

Bernsborg sa...

Haha man stört ler varje gång man läser din blogg... det låter ungefär som när jag ska ge mig på ett pysselprojekt... fast jag hade inte ens lyckats med att få äpplena med riset :D

kram från mig

SEASIDE LIVING sa...

Ungefär sådär kände jag mig i söndags när vi skulle göra en krans hos Minna! *haha* Jag är verkligen inget proffs på det kan jag säga... men, men... Det var kul att ha provat på under ledning av ett proffs! ;)

Ha en toppenvecka vännen!
Kramar från Jenny

SKATAN sa...

Skatan hälsar att det ser jädran så gott ut ;-)

En inredoholic sa...

Vilken fin sida du har... Tack för besöket på min och på kommentaren..

Vi ses mer!

Kram

drömhem sa...

Hej, det fanns fler sånna brickbord i butiken, i olika storlekar och färger. Ha det!

Mys liv och hem sa...

Fint och fiffigt =)

Dubbelörnen sa...

Ja men bästa söta rara TingelTangel... Det är ju tanken som räknas!! *skrattar*

Äppelkransen blev i varje fall superfin ;)

Kramar

Poppins sa...

Hi hi. Jag tror fåglarna blir överlyckliga för talgbollarna hur de än serveras.