Köksminimalism

Tomma ytor är vackert. Luftigt, lättstädat. Jag gillar inte en massa prylar.

Idag har jag tömt köket. Varenda sak, krukväxt, tavla och gardin är borta. Inte ett äpple eller en tomat så långt ögat når. Döttrarna tycker att det ser ut som vi ska flytta.... Ja, t.o.m. jag tycker att det är för tomt. Öde. Tråkigt.

Så här ser det inte ut i köket i kväll.

8 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Ibland behöver man nog blåsa ut för att se det man har. Vårt kök skulle må väldigt bra av en sådan blåsning, men det lär nog dröja. Just nu blåser det på för många ställen samtidigt ;).

Kram

Poppins sa...

Jag tycker det ser sparsamt och mysigt ut på bilden. Tycker du det var mycket prylar? Ojoj, då skulle du se MITT kök... :)
Ibland är det nog så att man behöver ta bort alltihopa för att börja om från början. Egentligen är det en jättebra idé som jag borde ta efter. Ta bort allt och sedan välja ut endast ett par saker som man vill ha framme.
Mitt dilemma är att jag egentligen trivs med inte för mycket saker omkring mig, men sedan blir jag charmad av mijöer med mycket prylar. Kan se en film och tänka: Gud så mysigt med en massa foton på spiselkransen! Och vips så vill jag ha det så också. Därför är mitt liv en enda strid mellan att ha saker eller göra mig av med dem...
kramar från Poppins

Anonym sa...

Jag gillar inte heller att ha en massa prylar framme - men på något mysko sätt verkar de där prylarna leta sig fram ändå....*s* Det ska jag ta tag i när vi har flyttat!

Gårdsromantik sa...

Det brukar ju inte vara så länge! Hihi!

Kram Maud

Tina på peppar och vanilj sa...

Köket är ju den plats där "allt" händer, inte konstigt att det blir "icke bloggstajlat" emellanåt... Men på bilden ser det jätte fint ut! :D

Ha det gott!/Tina

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Tittade in här hos dig. Kommer gärna tillbaka!
Ha en fin kväll!

Mamma C sa...

Brukar plocka undan en hel del. Men snart är det framme igen.
Kram mamma c

selene sa...

Vilket fint zinkhus jag ser skymta i bakgrunden...Jag tycker att mitt kök ser lite ödsligt ut, men samtidigt har jag svårt för att sätta upp för mycket pynt.