Skärpa och oskärpa

Det finns så mycket som jag inte förstår.... Varför är tonåringar så - tonåringsaktiga? Varför går tiden så fort just när man inte vill att den ska göra det? Varför körde jag hem med helljuset på utan att märka det? Varför har inte jag ett sommartorp som Leilas? Varför är det reklam samtidigt på alla TV-kanaler? Varför funderar jag så mycket?

11 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

ja, och varför har man alltid vita kläder när man spiller tomatsås?

:-)

Fina bilder!
Kram på dig
/Susanne

Dubbelörn sa...

Och varför, VARFÖR finns det inga Bygglovshantverkare i verkliga livet??!!

;)

Tjoflöjt :)

Lilla Huset sa...

Nu har jag äntligen hunnit botanisera runt på din blogg. Du verkar ha ett stilrent och vackert hem. Dina kuddar i sobert blåa nyanser var riktigt vackra tycker jag. Er utbyggnad blev också riktigt snygg, det är alltför ofta man ser fula utbyggnader men er var en riktig "förhöjare".
Ja, varför tänker man så mycket? Kanske är det kvinnligt, min man brukar säga åt mig ibland -"tänk inte så mycket" men det går ju inte att låta bli. Kram Merja

Speja sa...

Sådant funderar jag också på, ibland, och det håller på att göra mig galen då! Ha en finfin helg!

mamma med ambitioner sa...

Kanske var du en rumpnisse i ditt förra liv :-)
Jag funderar också en massa, får ibland tala allvar med mig själv. sedan går jag en långrunda och det blåser bort det mesta. Ha en toppen helg. Kristina.

Livet i byn sa...

Ah, det är så läckert att leka med skärpan på det viset. Jag brukar också roa mig med det :0) Snygga bilder blev det i alla fall.

~Livet i byn

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tittar in och önskar dig en skön helg.
Kram Lotta

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken

vita zara sa...

Hejsan.
Du har ingen stuga som Leilas, men kolla vilken underbar soffa du har.
Jag älskar den modellen, Howardsoffa eller något sånt.
Visst går det fort när åren går och man kommer inget längre hur mycket man än funderar, jag håller nog med om att det kan vara irriterande, det går dock bättre när man accepterar att det bara är så.
Men att glädjas åt allt som bara är möjligt, det tycker jag är viktigt, Det betyder inte att det alltid är lätt, men har man något val, nej det har man inte, man har fått en viss tid här på jorden och det bästa är väl att just göra det så trevligt som det bara går.
Tusen tack för din kommentar, det uppskattar jag.
Vad fint och rent du har i ditt hem, jättesnyggt.
Kram Zara

Birgitta sa...

Hej
Jag har strosat runt lite hos dej och tittat på alla vackra blommor och andra bilder. Och haft en trevlig stung. Jag kommer åter.
Ha en skön helg.
Kram Birgitta

Annica sa...

Vilken trevlig blogg! Och detta tack vare att jag googlade på libsticka :)