Höst

När jag går till kontoret på morgonen är det kolsvart och regnar. När jag går hem från kontoret på kvällen är det kolsvart och regnar. Det vore trevligt med lite - omväxling.

Hur ska man kunna hitta energi när det är så - icke omväxlande?

6 kommentarer:

Signes vind sa...

Det är verkligen höst. Här har det regnat heeeeeeeela dagen och det har bara legat ett grått täcke över Göteborg - förskräckligt. Rosenrot vore nog det jag skulle behöva - har du prövat.
Jag är så dålig på att lämna kommentarer nu för tiden - men varmaste varmaste tankar till dig. Letade förgäves efter mailadress på din blogg men sänder ändå en kram så här. Lotta på Signes vind

Poppins sa...

Choklad tror jag mycket på! :)
Jag har ett annat knep, en liten dagsljuslampa som jag tänder vid datorn på kvällen. Inbillar mig att ljusduschen gör susen.
kramar från Poppins

mamma med ambitioner sa...

Jag dricker Chisan (tror det stavas så)Choklad är aldrig fel och ett varmt bad då och då. Sedan tror jag nog att bara gilla läget är en bra tanke. Vi kan inte ändra på vädret om vi grublar för mycket blir det nog ännu värre. Kloka ord från en grublerska.......kan man ta dem på allvar. :) Har du provat den nya glöggen med chokladsmak. Super god. Ha en bra dag! On sju månader är det midsommartid....Kram

Jess sa...

Prata och skratta med goda vänner! Ha det bra!

Anonym sa...

Hej! :-)

Jag vill välkomna dig till min nyskapande foto/inredningsblogg DESIGN by B. Hoppas du kikar förbi & glöm inte börja prenumerera. För snart kommer nya fräscha julfoton.

Kram Benita

Dubbelörn sa...

Jag kör med Gerimax o hoppas ginsengen håller mina näsa ovanför ytan ;)