Sommar med Tingeltangel

Jag, mina två medhjälpare (Tack älskade storasyster och lillasyster!), ett hus som behöver kärlek och omsorg, ett antal liter färg, spackel, penslar, skruvmejsel, hammare.... Ungefär som "Sommar med Ernst". Fast "Sommar med Tingeltangel".

Jag, storasyster och lillasyster har varit på landet (mammas och pappas sommarhus i Roslagen) en vecka. Vi har tagit oss friheten att göra om lite grann där. Och oj, vad vi har jobbat! Så mycket att det inte funnits tid att visa några bilder. Vill gärna göra det. Snart.


Först vill jag bara slå fast att kvinnor kan - inte bara måla och borra. De kan såga också.

5 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Mysigt att höra i från dig. Ska bli spännande att få se vad ni har pysslat med. Kvinnor kan..ja det har du ju visat tidigare. Sommarstugor ja de kan få en att ta i tu med det mesta. Vackert väder, god mat och trevligt sällskap är det enda som behövs. Bilden säger mig att ni har skogat, kan det vara en liten friggebod på G eller?
Massor av kramisar Kristina :)

Dubbelörn sa...

Som om någon av oss läsare hade betvivlat på TingelTangels talanger, oavsett det gällde interiört lull-lull el exteriört trädkap!!

Och vems mamma är det Storasyster o Lillasyster har?!?

Jooo, TINGELTANGEL!!

så natruligtvis är de av samma "Kvinnor-kan-kaliber" :D

Stor kram till er alla

Jess sa...

Klart att kvinnor kan!! Mycket mer än vad män tror att vi kan också! :)
kram

Designing good life - Sarah sa...

Oj! Det låter inte direkt som en semester men hoppas att det är värt all slit!

Vilda tankar! sa...

Det är skönt att känna sig lite duktig ibland.
Och så skönt att ha en stuga att komma till för miljöombyte på sommaren liksom att ha föräldrar som tillåter en att rumstrera om det som man vill ha det.
Hoppas vi får se bilder på renovering & kvinnokraft!
Kram