Mera skön sommar

Solen skiner. Dagarna är heta, kvällarna är ljumma. Det är 21 grader i vattnet i vår vik. Vi har det nästan för bra.4 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Hej min vän. I dag är jag vän med Hugos Mac och passar på att kommentera.....om det lyckas vill säga. När jag läst dina senaste inlägg känner jag hur mycket jag tycker om dig, dina åsikter och tankar. Förstår att du vill dra till Emmaboda och att det inte är paraply och handdukar som är det väsentliga. Jag har inte sett Peter Sellers film men det får jag nog göra. Att släppa ut barnen i den stora vida världen är inte lätt. Men det ska det väl inte vara heller. Marie Jungstedts böcker är så bra. Jag slukade den senaste innan vi åkte. Läste i Femina att hon knaprar musli och knäckebröd när hon skriver. Hum tur att jag inte är författare då hade jag snart rullat fram. Föredrar Italienska skorpor och choklad. Vi har också varmt i vår vik, tom jag badar. Stannar ett tag till.Kram min vän.

Jess sa...

Jag är lite avundsjuk på er som bor lite längre upp i landet denna sommar. Ni verkar ha haft ett bra sommarväder som ni kunnat njuta av, härligt! Hade bara önskat att det hade varit lite sådant väder här nere också!
kram

Ting o Tankar sa...

Underbart! Njut!
Kram.

Poppins sa...

Njut av värmen och ledigheten. Jag har också ledigt några dagar till och imorgon far vi på utflykt till Österlen.
kramar från Poppins