Livsstilsblogg

Jag upptäckte att en av mina bloggvänner kategoriserat min blogg som "Livsstilsblogg" i sin länklista. Livsstilsblogg. Det låter fint. Jag har aldrig tänkt på min blogg i den bemärkelsen. Livsstilsblogg. Är inte det bara unga, söta småbarnsmammor i ständigt nya Odd Molly-blusar? Eller drygt tonåringar med dagens out-fit? Eller kreativa loppisbesökare med helvita hem?

Nej, det klart att det inte är. Det finns ju nästan lika många livsstilar som det finns människor. De senaste dagarna har jag funderat mycket över vad som är min livsstil. Jag är inte riktigt färdigfunderad ännu men jag tror att det måste finnas många som är ungefär som jag... Som inte är sådär unga längre. Som köper Odd Molly ibland och svarta kavajer ibland. Som jobbar för mycket och sover för lite. Som inte vill synas på bild. Som har ett hem som innehåller en massa olika saker. Som vill göra allt för sina tonårsbarn. Men som ibland inte förstår sig på dem. Som är rädda för att bli gamla. Som ibland är oövervinnliga. Och som ibland inte vinner alls.

Så nu tänkte jag skriva om allt det där. I min Livsstilsblogg.

4 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Livstilsblogg låter bra ;).

Tror vi alla känner igen oss i det senare.

Vi är lite av allt, eller kanske ibland för mycket av allt. Försöker av bästa förmåga få till det, både i hemmet o med familj. Och kommer fram till att vi helt klart duger precis som vi är o att det finns fler som vill läsa om just detta... :D

Stor kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Kul att du fortsätter :)

Kram Marie

Jess sa...

Livsstil är väl bra!
Jag undrar vad min klassa som? Knäppt och knasigt med lite allvar? Hahaha!
kram

Anonym sa...

För mig har du alltid vart lite mer livstilsblogg än annat :D alltid en fröjd att komma in och man vet aldrig vad du skriver om - det är både spännande och överraskande.
Sen om inläggen inte duggar lika tätt som dom där andra överaktiva bloggarna det bryr jag mig inte om...

Tycker att det är kul att du fortsätter även fast det är någon dag eller vecka eller kanske månads mellanrum...
Vad gör det!! Fortsätt i samma anda :D that we like a lot :D

ÅÅåå nu känns det som om livet sakta börjar återvända till det positiva, känns som 2011 kommer sluta toppen :D

kramiz