Grymt

Jag känner inte Lena. Och jag känner inte Per. Men jag lider med dem. Ja, i vart fall lider jag med Lena.

En del saker i min historia är helt annorlunda än i deras. Såklart. Annat är inte fullt så annorlunda. Jag vet hur hemskt det är att skilja sig. Jag vet hur fruktansvärt det är att bli sviken av någon man litar på. Jag har gått igenom det och jag unnar ingen att behöva göra det. Men jag fick i alla fall flytta, sova ut och börja om i lugn och ro. Jag slapp bli uthängd på löpsedlarna. Jag slapp få se min ansökan om äktenskapsskillnad i Aftonbladet.

Trots att jag tycker det är hemskt hur tidningarna tränger sig på kan jag inte låta bli att läsa. Någonstans läste jag att Lena sagt ungefär såhär: "Där gick jag runt i köket, kokade thé och trodde att allt var bra." Jag vet inte om hon verkligen sagt det, men jag tycker att det är på pricken hur det känns att bli sviken.

I morgon kanske jag ångrar att jag skrev det här. Men jag gör det ändå. Och jag hoppas Lena hittar någonstans där hon får vara i fred.

3 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Känner som du... Alla vet vi nog hur det känns att bli sviken, på det ena el andra sättet. Men att bli utfläkta med det allra privataste är ett övertramp. Båda har väl dessutom barn som tvingas se allt s*it om ens föräldrar...

Är så tacksam över mitt anonyma liv i skogen... ;).

Psst... får man besök fr storstan månne? :)

Mamma med ambitioner sa...

Hej vännen. Jag håller helt med dig. Kloka och fina ord. Minns när du hade det jobbigt men du klarade det. Njut av dina fina flickor, klappa dig på axeln och tänk jag klarade det. Jag blir ledsen av alla dessa löp, tänk vad de sårar. På varje liten mack eller kiosk påminns man om tråkigheter. Blä!
Ha det bäst fina du.
Största kramen Kristina

fia sa...

Finns inget att ångra, lovar dig - du är oxå där i landet mellanstans och jag tycker det är underbart alla läsa dina ord - dom gör avtryck på ett eller annat sätt.

Sen är det ledsamt och absolut hemskt att man ska behöva utsättas för " "Där gick jag runt i köket, kokade thé och trodde att allt var bra"
Det är inte ok :(

Åååååå TACK - tack för dina ord - du är klok, vet att du kommenterade när jag sa att vi skulle gå skilda vägar och du sa att det kommer ordna sig <3 har tänkt på dom orden ibland - skönt att höra från någon man inte känner privat eller inte alls -

det ordande sig faktiskt - ingen av oss blev svikna på något bakom ryggen sätt så vi har hitta vägen tillbaka till varandra <3 men ett steg i taget... :)
Så nu bor vi under samma tak och försöker lära oss att inte ta varandra för givet och älska varandra som om det är den sista dagen - det har vart tufft, det är jätte tufft men det går åt rätt håll...

kram kram i stora lass