Året som gick

Mitt största intryck av år 2013 är att det gick så vansinnigt fort. Fortast av alla år hittills.

Första resan för året gick till Åre. Konferens, skidåkning och festligheter tillsammans med kollegorna. Andra resan var betydligt lugnare men lika bra. Sportlov i Vemdalen tillsammans med storasyster och lillasyster.

Därefter blev nästa tripp några dagar i London med de bästa av vänner. Teater, restauranger, afternoon tea, museum och lite shopping. Vårterminen avslutades med en arbetsresa till Riga som också erbjöd tillfälle att se en hel del av Lettland.Storasyster pluggade vidare vid universitetet. Under våren mötte hon kärleken. Även lillasyster och jag fick så småningom träffa honom och hans familj. Lillasyster kämpade på med gymnasiestudierna och spenderade mycket tid med alla sina fina vänner.

Det blev en fantastisk sommar på alla sätt. Flickorna hann med varsin resa på egen hand och tillsammans spenderade vi två perfekta veckor i Turkiet.Storasyster kunde lämna studentrummet och installera sig i en egen liten lägenhet. Härligt! Sommaren avslutades med lata dagar på landet och traditionell kräftskiva.


Jag sprang Tjejmilen och gick raka vägen hem och anmälde mig till Göteborgsvarvet. Friskt vågat eller bara galet återstår att se.

Storasyster fyllde 20 år och jag tvingades inse att hon inte är någon liten flicka längre även om hon alltid är min lilla flicka.


I september gick jag helt utan förväntningar på ett lunchmöte och träffade någon som kom att innebära en stor förändring i mitt liv. Fast det visste jag inte då.

Ytterligare en arbetsresa; denna gång till Paris. Spännande möten, massor av god mat, fantastiska viner, kultur och exklusiva butiker.


Under hösten spenderade jag en del tid i skärgården. Vi firade lillasysters födelsedag. Allihopa kämpade vi för att hinna med arbete, studier, vänner, familj och nöjen i lagom blandning.Året avslutades traditionsenligt. Julafton tillsammans med storasyster, lillasyster och mina föräldrar. Mycket mat, mycket paket och gemenskap. Annandagen med föräldrar och lillebrors fina familj. Och till sist. Nyårsfirande med underbara vänner och fantastisk middag.

Och så vips, var 2013 slut. Jag ser fram emot 2014. 

Inga kommentarer: