Dag fjorton...

... hade jag fortfarande inte bestämt om jag ville behålla eller skicka tillbaka spisen... Behålla eller skicka tillbaka... Behålla eller skicka tillbaka...


Jag har beställt mitt nya kök från ett litet kökssnickeri här i närheten. Efter att jag köpt min nya lägenhet besökte jag flera av de stora kökstillverkarna med en trave ritningar, inspirationsbilder och en tämligen klar uppfattning om hur mitt drömkök skulle se ut. Sammanfattningsvis kan man säga att jag fick olika förslag med varierande kvalitet och prisbild. Dessutom fick jag väldigt olika bemötande men det är ju en annan fråga. Inget av köksförslagen var dock exakt så som jag önskade mig på alla punkter. Faktiskt inte ens det dyraste. Då föreslog Andra chansen att jag skulle be Odd Kökssnickaren om hjälp.... Och se. Det var en riktigt god idé. Odd förstod precis hur jag ville ha det och ritade ett kök som in i minsta detalj anpassades efter mina önskemål.


Nu återstår bara ett litet problem.... Jag har inget kök än. Jag har inte ens sett mitt kök. Trots att köket inte behöver lastas om i Milano utan ska färdas betydligt kortare väg så verkar det ha fastnat. Inte hos min vän Odd. Utan i förorten. Hos en lackerare med influensa.


Så nu har jag ett tomt rum, fel spis, sju kvadratmeter kakelplattor och inget kök.


Det är en händelse som ser ut som en tanke att jag påbörjade en kurs i Mindfulness samtidigt med bygget.
Det här är en av mina inspirationsbilder, lånad från skonahem.com.

Inga kommentarer: