Storasysters rum

Lite överkurs på tisdagstemat.

När döttrarna fick nya rum i samband med vår ombyggnad lovade vi dem att de skulle få välja färger själva. - Jag vill ha grå väggar och resten svart/vitt, sa storasyster.

Hoppsan, hur fort kan man ångra att man givit ett löfte?... Men mina farhågor var helt ogrundade. Storasyster visste precis vad hon talade om.... Här är en liten smygtitt i ett hörn av hennes rum. Jag har inte frågat om lov att bjuda in er så ni får tassa tyst.
Och nu kan man inte gå in i en inredningsbutik utan att drunkna i svarta saker. Storasyster satte en trend. Och nu vill jag också ha svart/vitt.

16 kommentarer:

Ljuva ro sa...

Tycker att rummet ser fräscht ut! Va roligt att de fick bestämma själva med så gott resultat! Själv har jag en del svart-vitt, bla en svart medaljong tapet i vårt allrum... kändes vågat när vi satte upp den, men som du säger, nu är det svart-vitt som gäller!

Solsjö - Under en vind sa...

Så roligt att de fick bestämma själva med ett så lyckat resultat!! Ge henne beröm! Må gott! Kram!

My White Cottage sa...

Hon kan hon, din dotter! Verkligen fint!! Är också sugen på att få in lite svarta detaljer bland allt det vita här hemma... Tror vi ska ha vitt, svart och grått i köket när vi gör om det!
Kram från Jenny

Poppins sa...

Kul att hon satsade så rätt. Det blev jättesnyggt, framför allt med de röda detaljerna till. Det gör att det känns färgrikt trots det svarta och gråa. Väntar med spänning på att få se ditt renoverade svartvita rum.
Tingeltangel, du skriver alltid så intressanta kommentarer! Nej, jag spelar inte schack utan min schackpjäs köpte vi för den bara var så otroligt charmig. Nu har jag fått inspiration till nya foton och inlägg. Tack vare dig, kompis!
kramar

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket fräscht rum i svart/vitt/grått med små röda detaljer och vilka vackra ljuslyktor! Mari.

Anna i den vita soffan sa...

Hittade precis din blogg och har läst igenom "ditt arkiv", måste bara säga att bloggen är jättefin! Vilken härlig hall ni skapade! Hit kommer jag igen...

Stina sa...

Helsnyggt ju...Bra gjort! Kramis

vinklar o vrår sa...

vad roligt att du fick ditt olivträd att blomma. Då trivs de ju verkligen. Och vad skönt att höra att du inte behövde göra annat än att vattna det... ;)

Visst är det svårt med tegelväggar. Var inte så jätteförtjust i våran precis när vi flyttade in... ville måla den vit. Men nu har jag "vant" mig och börjar faktiskt tycka att den ger huset dess karaktär och är synd att måla över (i alla fall för tillfället, man ska aldrig säga aldrig ;) Så jag förstår att du också har svårt att bestämma dig =) Det tråkiga är ju om man skulle ångra sig efter att ha målat!

Brunkullan sa...

Ja svart/vitt är klassiskt ändå på nått vis:-)Jättefint rum hon har tjejen!
Vill ha i vardagsrummet


Tack för komplimangen om lampan! Tycker också den är snygg, trots att det inte är orginalet:-)

Susanne

Anonym sa...

Snyggt, och röd var en fin accent mot det gråa och svarta!

Sände dig en inbjudan till min nya blogg, kul att du vill fortsätta läsa. Läsaer oxå gärna din blogg och har länkat till dig. Hoppas det är ok, annars är det bara att hojta! kram/ruffa

Tidsmästarinnan sa...

hej hej! det är första gången jag är här, men jag kommer tillbaka! Fin blogg och jättefint rum som dottern har!
Glada hälsningar
/S

Anonym sa...

Vad fint det ser ut!! Kul att du hittade till mej så jag hittade hit till din fina sida. Nu ska jag kika runt här litegrann! Vi ses!
Tina =)

Anonym sa...

Oj, vilket tufft rum. Ser verkligen häftigt och härligt ut!

Anonym sa...

Så snyggt, vilken smak hon har. Så skulle jag kunna ha det själv. Trevlig helg!

Granne med Selma sa...

Visst ÄR det snyggt med svart och vitt! Sonen har också bestämt själv så det blev dessa färger - och döskallar... är ju så inne nu... Till det har han accentfärg klarblå och det är riktigt läckert. Vilken fin fåtölj dottern har. Sån skulle passa bra hemma hos min son åxå :-)
Kram

Anonym sa...

Åh så mycket fint här finns!