Award

Jag har fått en utmärkelse.... Den kommer från min bloggvän Poppins och bl a så här skriver hon om mig. "Så mycket tingeltangel har jag inte sett, däremot ett vackert inrett hem och massvis av humoristiska inlägg, oftast med en eftertänksam knorr."


Tack snälla Poppins. Det är tur för mig att Du finns i bloggvärlden. Annars skulle jag aldrig få några utmärkelser. Och så skulle jag missa en massa lärdom och kultur, och inte få se lika många vackra rosor. Du gör min dag.

Five blogs that make my day...

Johanna - Jag vet inte om Du bryr dig ett dugg om virtuella utmärkelser men det struntar jag i. Du får den i alla fall. Bara för att Du är så hämningslös, så ärlig, så mitt i prick. Dessutom skriver Du fantastiskt bra. Mycket bättre än många av dina kollegor.
Karna - Ditt hus, Din trädgård och Din utsikt är som en dröm och jag är glad att Du vill dela med Dig av dem till oss. Dina bilder får mig att vilja resa till Norge nu.
Signe - Ja,det är ju inte Ditt namn förstås utan din mormors tror jag det var. Jag älskar Dina underbara fotocollage som alltid är så vackra och välgjorda. Du skriver så lockande om mat, om shopping och om Din hemstad att jag med kurrande mage vill åka även till Göteborg precis nu.
Jenny - Jag såg att Du redan har fått denna utmärkelse. Men Du är värd en till. Du skriver så fint om Din familj och jag beundrar alla vackra bilder från Ditt hem och Din omgivning men framförallt Ditt mod att flytta och att byta jobb. Du blir väl inte förvånad att jag gärna vill resa söderut omgående.
Jojo - Min älskade lilla flicka. Du får denna utmärkelse av mig för att Du gör min dag. Se nu till att skaka lite liv i Din blogg. Du har ju så många goda idéer.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Men herregud! Klart jag bryr mig. Oj... nu blev jag så rörd att jag inte vet vad jag ska skriva riktigt..? En utmärkelse..? Jag? Men shit! Vad kul... vad glad jag blir...

Jag som bara skriver om en massa strunt..?

Kram och TACK!!! /Jo.

Poppins sa...

Vilka bra bloggar du har skickat utmärkelsen vidare till. Nu kommer jag också att vänta på spännande inlägg hos Jojo.
kramar från Poppins

a home far away sa...

Grattis till urmärkelsen, den är du ju värd!

Och vad kul att dem du skickat den vidare till verkar bli såå glada:-)

Ha en fin dag

Kram från ett soligt Singapore

Signes Second Floor sa...

Tusen tack för de fina orden. Du är så välkommen till Göteborg.
/ Kram Lotta på Signes vind