Till väderadministratören

Hallå där! Du som administrerar vädret! Ja, just du. Jag talar till dig.... Jag undrar. Hur tänker du egentligen? Jag menar när du planerar vädret. Improviserar du varje morgon eller har du någon mer långsiktig plan att gå efter? Har du en almanacka att tillgå? Är det årets upplaga? Jag bara undrar.... Lördag - fuktig, tjock dimma hela dagen. Söndag - snålblåst och snösmältning. Måndag morgon - när varenda kotte är på väg till arbetet eller skolan - kallt och strålande sol.... Hallå där! Skärpning om jag får be.

Lillasyster och jag lyckades åka pulka genom dimman på lördagen. Söndagens plusgrader omöjliggjorde vidare glidövningar i backen så vi bestämde oss för att bjuda några goda vänner på lunch istället.
Någon som tycker alla våra vänner ser likadana ut? Inte alls. De är ju verkligen individer.

2 kommentarer:

Signes vind sa...

Så sant - de är verkligen individer. Snart kommer deras ungar också - något av det bästa med våren.
TUSEN TACK för blogghjälpen. Jag är jättenöjd med spaltbredden och ska fixa o trixa med det övriga när jag får tid;-)kram Lotta på Signes vind

Poppins sa...

Jäpp, håller med om att väderadministratören inte gör sitt jobb. Fast kanske han/hon har skärpt sig inför helgen. Det verkar som om det kan bli SOL!
kramar från Poppins