Konsumtion

Jag fick ett mail. Från ett stort postorderföretag... Tänk, någon av alla de som arbetar där borta på postorderföretaget kom plötsligt ihåg att jag fyller år i morgon. Och den personen frågade tydligen sin chef om de inte skulle uppvakta mig. Och sedan tog de sig alla tid att sätta ihop ett fint erbjudande till mig. Fantastiskt! Nog vore jag hemskt otacksam om jag inte passade på att utnyttja deras fina erbjudande då.


Bild lånad från Ellos / Zara Home

Jag var precis på väg att beställa hem det här förklädet när jag började fundera... Smakar maten annorlunda om man har ett julförkläde på sig när man lagar den? Smakar den mer juligt? Eller ser den mer julig ut? Jag kanske ser mer julig ut? Men jag vill ju inte stå i köket med förkläde på mig hela julafton och vara julig. Blir jag gladare om jag lagar mat i ett julförkläde? Är jag en glädjedödare nu?...

Jag är fortfarande mycket glad för att någon där borta på postorderföretaget tog sig tid att komma ihåg min födelsedag. Men ni var inte först!

7 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Ha ha där fick dom. Tänk att ha ett sådant jobb, att pracka på folk saker de inte behöver. Hua mig. Nä jag vill inte heller stå i köket hela julafton i förkläde. Jag tycker att du gjorde rätt. Basta! Dessutom finns det mycket finare förkläden tycker jag. Härligt att fylla år en fredag. Grattis i förskott!!!!
Kram Kristina

Poppins sa...

Ja, tänk så glad man blir över att få handla... En bättre present kan man ju inte önska sig!
Jag blir också så trött på alla dessa "erbjudande" som trillar ner med posten eller som klämkäcka ungdomar ringer och berättar om på kvällarna.
Ha nu en härlig födelsedag, decembertflicka.
kramar från Poooins

Poppins sa...

Jag kan visst inte hanter tangenterna ikväll:
...decemberflicka.
kramar från Poppins
ska det vara förstås!

Dubbelörn sa...

Nä vet du va... Jag tror definitivt inte att du varken blir tjusigare el sprider mer julglädje till din omgivning med denna utstyrsel.

Menar därmed inte heller att damen i den snart aktningsfulla åldern ska fira jul i den mer seriösa o offentliga utstyrseln.

Nej, jag tror mig känna via mina känslosprötar, att det är den där sköna härliga humoristiska Tingeltangel varianten som är den allra bästa till JUUUL!!'

See you ;)

mamma med ambitioner sa...

Massor av Grattis på födelsedagen.
Hoppas du får en trevlig dag. :)

Jess sa...

Grattis! Hoppas du får en strålande födelsedag! Visst känns det skönt att postorderföretagen verkligen lägger ner tid på oss! ;)
Tror inte det blir varken juligare eller godare mat med just det förklädet!

Dubbelörn sa...

Jag är så otroligt glad över att ha fått gratta dig på dagen :).

Du var precis den person jag föreställt mig fr bloggen! Mjuk, varm, go o så en massa humor!

Tack för att jag fått dig som vän :).

Hoppas din italienare blev en härlig födelsedag! *gapskratt*

Kan bara säga att min spanjor blev en bra fredagskväll ;).

Stor kram till dig o dina döttrar