Olydig

Jag har gjort något förbjudet. Något man varnar sina barn för att göra. Något man läser skrämmande historier om i kvällstidningarna...... Jag har nät-dejtat. :)

Jag var inte ett dugg rädd. Jag var helt övertygad om att min intuition var riktig. Jag trodde inte ett ögonblick att den jag skulle träffa var en äcklig gubbe som jagade småflickor på internet. Och hade vederbörande varit det hade han troligen blivit betydligt mer besviken än jag. Min sextonårsdag inträffade ju trots allt i ett annat sekel. Och inte ens i slutet av det seklet.

Vad var det nu som hände? Jo, på min födelsedag åt jag lunch med världens trevligaste Dubbelörn. Jag är så glad att jag fick chansen att träffa henne i levande livet. ( Jag kan höra storasyster sucka och tänka - Mamma, jag har ju lärt Dig att det heter IRL.) Hon är precis så glad, humoristisk, eftertänksam och generös som man tror när man läser hennes blogg. Jag fick en jättefin födelsedagspresent också. Den är nedpackad nu men när den kommit på plats i nya huset ska jag visa den. Tack än en gång. Tänk vilka roliga saker man kan råka ut för bara för att man bloggar.


6 kommentarer:

Dubbelörn sa...

*gapskrattar* Du är härlig!

Jag känner detsamma som du. Du var precis den härliga TingelTangel som jag föreställt mig :).

Kommer ihåg mitt första IRL. Jag träffade ett nätgäng för ett antal år sedan. Sonen fick en smärre chock o menade på att jag inte hade en aning om vad jag gjorde. Han höll en lång uppläxning om alla faror osv. :D

Men jag litar på min intuition o tror man kanske med ålderns rätt har en inre kompass som leder en rätt i relationer.

Men får poängtera "to the record" att denna vår intuition är något som inte våra barn besitter. De får absolut inte träffa vem som helst IRL!! *gapskrattar*

varma kramar till dig vännen :)

Jess sa...

Visst är det härligt att blogga, man hittar trevliga nya vänner som man inte hittat IRL (:))!

mamma med ambitioner sa...

You got me...... Jag fick faktiskt en liten klump i magen, ändå visste jag att ni skulle ses. Har hört el läst menar jag att ni hade en toppen lunch. Hoppas du fick min kram. Ser framemot att se din födelsedagspresent. Var nu rädd om ryggen och lyft med benmusklerna. Kom att tänka på ett av de första inläggen jag läste hos dig. Tankar under ett gympapass. Kan du inte leta upp det och lägga ut det som favorit i repris som en julklapp eller ngt...... Kramar i massor Kristina:)

Johanna sa...

Hurra för dig! Nä för ER! Alltid kul med nya bekantskaper. Önskar att jag också kunde få en dos med nya kompisar. Härliga, roliga, fräcka och snälla kvinnor.

Vad glad jag blir för er. Antar att ni bor i samma stad? Själv har jag lite svårare att träffas sådär... bor vid trädgränsen. Långt från slottet, gamla stan och härliga söder.

Men det är bra att era barn läxar upp er. ;)Då vet dem ju. Vilka knäppisar det finns där ute. Också.
Och de ska man passa sig för.

Kram Johanna

I-L sa...

Spännande med nätdate! :-)
jag har många vänner som gjort det. Både med positiv utgång och lite mer negativ (det var inget av intresse.. :-P)

kram
Lina

Poppins sa...

Den typen av nätdating låter både rolig och ofarlig! :)
kram från Poppins