Bolero

Ända sedan vi flyttade har jag varit på jakt efter den perfekta kökslampan. Det har inte varit lätt. Lampan ska hänga i ett gipstak. Alltså får den inte vara för tung. Det finns ingen kontakt där jag vill hänga den. Alltså måste den ha lång sladd. Och den måste vara snygg. Förstås. Och ge ett bra ljus. Förstås.

Nu har jag äntligen hittat den. Bolero från Ruben Lighting designad av Niclas Hoflin. Jag är varken sponsrad eller mutad. Tyvärr. Men jag är kär. I lampan alltså.


Jag måste visa den fina svarta tygsladden också. Som jag kanske bör arrangera lite elegantare.

När jag såg TV-versionen av "Luftslottet som sprängdes" för några veckor sedan upptäckte jag att det hänger ett antal svarta Bolero i taket på Milleniums redaktion. Det är fler som har god smak.

(Pappa, om du läser här vill jag lugna Dig med att Du inte behöver vara orolig att lampan skall ramla ner. Kroken sitter stadigt men fult kan man sammanfatta läget.)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj - hoppas du hade en mysig valborg :D

Du! Lampan var ju skitfin... förstår att du är kär!!

ha en toppen toppen vecka...

Designing good life - Sarah sa...

Jätte snygg lampa!

mamma med ambitioner sa...

Jätte fin lampa. Förstår att du föll för den. Kan tänka mig att det blir mysigt i köket.
Tack för tipsen. Kramis Kristina:)

Jess sa...

Lampan är superfin!!!
(När pappa ser sladden så kommer han kanske och fixar till det !;))
kram

Anonym sa...

Tack så mycket, jag är jättenöjs med skinnjackan.

och jag förstår att du är nöjd med lampan - som pricken över i:et den med! :)

Graadskan sa...

Hej!

Trillade in här hos dig av en slump. Vet inte riktigt varifrån jag kom, men det spelar heller ingen roll, för jag är fast hos dig från första sekund!
Ditt sätt att skriva fångar mig och får mig att le!!
Ser att du har bloggat länge, så jag har MYCKET att läsa igen!

På återseende!
Kram Camilla

Dubbelörn sa...

Lampan var urläcker! Letade också först efter något i den stilen till vårt nya kök, men sedan blev det en mer "osynlig" variant ;).

Varma kramar

Fransk inredning sa...

Lampan är verkligen jättefin! Kramar Susanne

Anonym sa...

Fin lampa! Är det guld eller är det silver? Kan du inte kalla sladden för en installation! Kram, mamma

Jess sa...

Ullared, tänk dig ett stort varuhus där de har allt, utom möbler. Jag har varit där tre gånger, men det var nog 7 år sedan jag var där sist. Anledningen till att vi åkte var att min stora tjej hade sett tv-programmet och ville åka dit.
När man åker dit ska man vara beredd på att där är väldigt mycket folk, att det tar en hel dag där (om man vill titta på allt) och att det är väldigt stor variation på vad de har inne. Denna gången hittade jag otroligt mycket, en annan gång kanske det inte finns så mycket. Kläderna är oftast det jag hittar minst av, men vi fick ändå med oss en hel del hem. Bikinin jag visade hittade jag där, 49 kr per del och den satt bra. Som sagt det finns det mesta. Men förbered dig på trångt och heldag. Var gärna där när de öppnar. Det känns lite ledigare på morgonen och börja då med att prova kläder, framåt dagen blir det väldigt mycket folk där.
Är det något du undrar så hör av dig!
Min flicka var verkligen nöjd med dagen och tyckte att det var precis som på TV! :)
kram