Trädgårdslös

I helgen har jag inte krattat löv, inte klippt häcken, inte beskurit fruktträden och rosorna, inte suckat över den överfulla komposten, inte jagat maskrosor och mördarsniglar, inte sopat stenläggningen och inte klippt gräset. Stackars mig. Istället har jag planterat kryddväxter i vackra blåa krukor på min altan. Sedan har jag suttit i en däcksstol i solen och väntat på att det skall börja växa. Stackars mig.

5 kommentarer:

Jess sa...

Så skönt att få lov att bara sitta. Visst jag älskar min trädgård, men ibland räcker inte tiden riktigt till och då blir det bara ett stressmoment, så kan det vara skönt med en altan!

mamma med ambitioner sa...

Haha, det trodde du väl inte för ett år sedan. Jag är så glad för din skull. Njut på din altan och njut av livet. De vackra krukorna räcker länge!
Kramar i massor:)
Kristina

Anonym sa...

Jag har inte krattat löv, inte klippt häcken, inte beskurit träd och buskar, suckat mycket över den överfulla komposten som snart exploderar, irriterat mig över maskrosor och mördarsniglar, undrat när jag skall finna lust i att sopa stenläggningen och inte minst klippa gräset. Å va underbart det är att vara självplågare och egnahemsägare, dvs bo i villa med tomt! :-S

Tingeltangel sa...

Ja du anonym.... Allt verkar vara precis som det alltid varit.

Anonym sa...

Skämtet gick uppenbart inte fram. Man ber om ursäkt. Ds