Shopping

Ända sedan de såg TV-serien om ......... Falkenbergs outlet har storasyster och lillasyster velat åka dit. Jag har inte varit lika övertygad om nödvändigheten och systrarna tycker nog att jag varit onödigt motsträvig. Tills nu. När vi var i Halmstad passade vi på.

Jag måste säga att det var en smått surrealistisk upplevelse. Rakt ut i ingenstans och så en enorm parkering i ett antal olika plan som antagligen sväljer lika många bilar som Arlandas alla långtidsparkeringar. Stressiga människor som knuffades och slet i varorna som om denna dag var den sista i jordens historia då butiker skulle hållas öppna. "Morgan på lagret" var där också. Uppenbarligen befordrad till "Morgan i butiken" numera. Undrar hur mycket arbete han fick utfört eftersom han ständigt blev avbruten av människor som ville fotografera honom och bad om autografer.

Vi shoppade vi också. Förstås. Det gick inte att hålla emot. När jag stod där och trängdes med andra ivriga spekulanter framstod det som en strålande idé att lägga beslag på en vit tunika. Att köa för att prova var inte tal om. Hemkommen kan jag konstatera att tunikan gör sig utmärkt..... som nattskjorta. Mitt bästa köp var den prickiga vaxduken som syns på några av bilderna nedan (i tidigare inlägg).

När vi kom ut var det totalt kaos på parkeringen. Vi summerade dagen: Det är kul att ha varit här men vi tror inte vi kommer tillbaka.

4 kommentarer:

Jess sa...

En annorlunda upplevelse är det allt att handla i Ullared, tv-showen har säkert gjort sitt till.

Tigris Predikantan sa...

Men, det är bara bilder på en ... båt? Jag trodde jag skulle få se den prickiga duken... *ler*

Diana sa...

Klart att ni måste återkomma! Det gäller bara att planera lite... 1: Åk inte på semestern. 2: Åk inte i samband med barnbidrag och lön 3: Åk inte i närheten av jul. ;)

Petra sa...

Helt makalöst hysteriskt.

Fin båt.