God fortsättning

Vi hade ett antal strömavbrott hemma hos oss veckan före jul. Lillasyster var lite orolig att det skulle hända igen på julafton. Jag tröstade henne med att vi i så fall kunde tända mängder av ljus och koka potatis på Trangiaköket.... När vi vaknade på morgonen dagen före julafton var det inget problem alls med elen. Däremot hade vi inget vatten.... Just då var jag beredd att hoppa över julen i år och komma igen till 2011.

Efter att grannen (som inte heller hade vatten) och jag haft diverse turer med kommunen (som faktiskt kom) och närområdets alla rörfirmor (som inte hade tid dagen före julafton) chansade jag på att åka och hyra en värmefläkt. Och så enkelt var det faktiskt. Ispropp.

Så det blev jul även 2010.

Storasyster, lillasyster och jag firade julafton som vi alltid brukar göra. Tillsammans med mamma och pappa. Jullunch med massor av god mat, Kalle Anka, kaffe och fruktkaka, mängder av paket under granen och julgodis. Lillasyster och jag avslutade dagen med att gå i Julnattsmässan.... Det blev en perfekt julafton. Med tillgång till både el och rinnande vatten.
 

4 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilken tur att både vatten o el funkade till slut :)

Ha en fin fortsättning på julen! Kram Marie

Vilda tankar! sa...

Så förutom all snön som ställt till det fick ni två prövningar till.
Vilken tur att de med lite ansträngning föll väl ut och att ni kunde fira jul som vanligt, två prövningar rikare!!!
Ha en fortsatt skön jul/nyårs helg!
kram

Jess sa...

Allting löser dig! Det brukar alltid min man säga men jag tror honom inte alltid, kanske skulle jag göra det! kram

Jess sa...

Allting löser sig! ska det naturligtvis vara! :)