Söndagspromenad

Vissa tycker att en lyckad helg - det är en helg då man inte gjort någonting. Jag tycker att en lyckad helg - det är en helg då man gjort massor.

Detta var en lyckad helg... Fredagsvin med arbetskamraterna. Läsa ut min bok. Städa hela huset. Byta alla lakan. Baka bröd. Supertrevlig och god födelsedagsmiddag hos en ung jubilar. Tvätta massor. Stryka massor. Långpromenad i solsken. Fotografera. En timme på gymet. Söndagmiddag. Solsidan.... 

7 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Jag kan nog känna både och... beroende på hur veckan varit. MEN, bäst mår jag också när jag fått gjort massor. I helg sprack hela planen , men till helgen då minsann!!. Ska inhandla färg o annat o kl 7 lördagmorgon ska jobbet starta *skrattar*.

Vackra bilder... Du har underbara promenadvägar i din närhet :).

Kram

Vilda tankar! sa...

En sån helg är jag också supernöjd med.
MEN tio sådana helger i rad - då får jag panik!
Fina bilder du fått till på din promenad.
kram

Designing good life - Sarah sa...

Variation är min gjej. Fullproppad helg och sen en vilohelg. Men en vilohelg måste innefatta lite bokläsning, fika, och något gott att äta!

Jess sa...

Otroligt vackra foton!
Jag är inte nöjd med en helg där jag inte gjort någonting, fast man behöver ju slappa också!

Classic Style sa...

hej, kikar in då jag fann dig på en av mina äldre kommentars inlägg..dlear föregående talare att du har verkligen vackra promenadvägar där du bor :))

mamma med ambitioner sa...

Håller med alla kommentarer. Lagom är alltid bäst. Men mycket av det du gjorde räknas helt klart som avkoppling. Underbara bilder. Det blir magiskt med frost och kyla. Hoppas även denna helgen blir givande. Jag ska nog ha en baka helg. Vi har frostat av frysen och jag vill fylla den med massa gott.
Hur har det gått med dina surdegsbröd har du ngt recept som kan passa för en nybörjare.
Kramar i massor Kristina

Tess sa...

låter som en härlig helg!
vintertid gillar jag mera hemmamys, sommartid får det gärna vara fullt upp!