Ögongodis

Festkommittén på min arbetsplats, det är jag. I festkommitténs uppdrag ingår inköp av julklappar till personalen. När man har den chansen, ja då väljer man förstås något man själv tycker om. Och som man tror och hoppas att de övriga också ska tycka om. Julklappen 2010 (jag var på väg att skriva årets julklapp - men den har jag inte valt än) var en Marimekkoskål från Ittala.

En vit skål på ett svart bord, den kräver vit/svart konfekt. Köp engelsk konfekt sa storasyster.... Det är perfekt. Ingen av oss tycker om engelsk konfekt. Den kan ligga där i evighet och se snygg och färgmatchad ut.

8 kommentarer:

anna sa...

Hon är klok din stora tjej! Har redan öga för inredningdetaljer.
Men jag håller med god är den inte!
kram

mamma med ambitioner sa...

Ha ha jag har också engelsk konfekt i en glasskål. Nu är den hård och inte ens i nödfall duger den att äta, men fin är den. Men när du kastar bort dem kan du lägga marianne kolor i. fint det med och gott......
Krameli kram

Classic Style sa...

..eller fyll den med kola om har gultpapper..va e det dom heter nu..äsch det kommer..ja, jag gillar oxå dea skålar..inte förtjust i engelsk konfekt..men det ser iaf smarriga ut :)))

Vilda tankar! sa...

En sådan skål står hemma hos mig också och jag hade slukat den engelska konfekten direkt.
Det är inte mycket godis å, andra sidan som jag inte slukat direkt...
Kram till dig!

Poppins sa...

Det var verkligen snyggt för ögat. Fast hos mig hade den inte varat länge! Jag älskar engelsk konfekt, mums...

Jess sa...

Jag tycker inte heller om det godiset men det gör sig väldigt bra i skålen! Visst är det bra att det kommer vara snyggt i skålen länge! :)

Alexandra sa...

hahaha. fiffigt.

birgitta sa...

mycke fin att titta på