Silvrig vas

Igår när jag var ute upptäckte jag att inredningsbutiken i min närhet sålde ut allt. Det är alltid sorgligt när en av de lokala affärerna lägger ner. Nu berodde lyckligtvis inte denna stängning på att vi handlat för lite utan på att ägarinnorna fått så mycket att göra med inredningsuppdrag och styling att de inte längre har tid för butiken. Då kändes det lite bättre att passa på att fynda.

En sådan här liten silvrig vas hade jag länge önskat mig.


Idag var min vän E och jag på Antikmässan. Där fanns, bland allt annat vackert, underbara silvervaser. Inte silvriga utan silver. Men jag är så nöjd med min silvriga vas.

7 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Vasen är fin, tulpanerna likaså men ljusstaken........den vill jag ha. Så vacker, den hade passat perfekt bredvid min betong ljusstake :) Kom att tänka på en annan affär du skrev om som fick stänga pga att folk valde att handla i stan. Efter det försöker jag att handla så mycket som möjligt på hemma plan.
Kram Kristina

Vilda tankar! sa...

Det var synd men vasen var jättefin och det var ju bra att du köpte den i detta läget än inte alls.
Nu har du något fint att sätta vårblommorna i till ett bra pris.
kram

maria sa...

den var jättefin och fräsch med tulpaner i :)

må så gott
kram

Jess sa...

Så vacker! Kul att fynda en sådan fin sak! Extra härligt med tulpaner i den!

mamma med ambitioner sa...

Jag håller helt klart med dig i dina tankar. Jag kan inte tänka mig ett liv utan min man men i bland vill livet inte riktigt det vi vill. Jag vet att du har haft det tufft men attans vilken kvinna till att ha jävlar annamma. Trots att barn blir vuxna är jag övertygad om att dina flickor kommer att finnas nära dig alltid. Jag tror att man kan vara ensam i tvåsamheten också och då är det bättre att leva själv. Dessutom tar livet en ny vändning då barnen flyttar. Tror att kärleken finns där bak ett hörn. Massor av kramisar Kristina

Ting o Tankar sa...

Hej.
En riktigt riktigt fin vas tycker jag!
Ha det gott.

Dubbelörn sa...

Så vackert du arrangerat! Vasen är riktigt fin... För att inte tala om ljusstaken *skrattar*.
Endast det bästa är gott nog ;)

Längtar efter storstan o dig. Ska ta mig in, bara jag tinat upp först *gapskratt*

Varmaste kramen är din