Yttertrappa

Vi har varit ute på vift några dagar. Vi har varit med om ett alldeles underbart bröllop i en fantastiskt miljö. Vi har sett det allra vackraste av brudpar. Vi har hört de allra duktigaste av systrar sjunga för brudparet.... Tänk, att jag alltid lyckas vara helt opartisk, sanningsenlig och samtidigt så otroligt blygsam.
Men nu är vi hemma igen. Och vad är det första man ser då man kommer hem. Jo, yttertrappan. Därför tänkte jag nu skriva om vår trappa. (Tralala, fin melodiradioövergång där...)
En av de saker vi funderade allra mest över då vi byggde om var just yttertrappan. Vi valde en frostfri klinker till golvet i hallen och till slut bestämde vi oss för att låta den fortsätta ut på trappan.
Vi tvekade för att vi blev varnade för att klinkern kan bli hal. Min man har redan halkat en gång - men då regnade det och han hade innetofflorna på sig så det räknas inte (det kan möjligen bli ett annat svar om ni frågar honom). Det ligger värmeslingor i trappan och i vinter får vi veta om det räcker för att hålla trappan isfri.

9 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

VACKER trappa!! Jag tittar in igen! Kram!

Johanna sa...

Ni har så otroligt vackert. Och jag blir så jäkla avundsjuk. Om jag hade obegränsat med pengar så skulle jag göra om och förnya hemma hela tiden. Vi bor i nybyggt hus. Sen drygt två år tillbaka och jag vill redan göra om. Förnya.
Vad är det för fel på mig? Så rastlös... men det finns ju så oändligt mycket som är vackert. fast på så vitt skilda sätt. Och DET gör mig grymt frustrerad vissa dagar. Det liksom kliar i fingrarna... jag ändrar om hemme i huvudet. Skriver kom-ihåg-listor för framtiden, fast att jag vet att dom kommer ändras tusen gånger redan innan detta år är slut.

Och så kommer du då med ditt fina hus. Då kliar det mest över hela kroppen. Ska iallafall köpa en ny brevlåda. Det är jag värd. frågan är bara vilken jag ska välja.

Ha det fint! //Johanna

Sextiotalsvillan sa...

halkrisk eller inte så var det i alla fall en snygg trapp!! ;)

VÅRT NYA HEM sa...

Vilken fin trappa och fint arrangemang! Stilrent och snyggt!
Kraaam!

purple sa...

Vad snyggt!

Dubbelörnen sa...

Såt otroligt vackert!!! Och herre gud går man ut i innetofflor så får man faktiskt skylla sig själv??!!! ;)

Kramar

Eva sa...

Så snyggt, så skulle jag gärna också ha. Lyktan är från Mio, eller hur?
Jag har en likadan eller liknande

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Kanonsnygg trappa!! Och den måste väl ändå vara värd ett par eller tre brutna ben...;-)

Nej men ni får väl salta rejält då om inte elslingorna räcker till..hihi...

Susanne

petra sa...

Men det är så snyggt!
Finns det inget man kan göra för att minska halkrisken då? Typ vid vintern binda en vacker grankvist matta, salta, eller lägga någon snygg ute matta, eller tja det kanske var lite hopp i väg? Vad jag ville säga var; GUd så läcker trapp!