Vinter

Nu har vintern varit här. Hela söndagen - nästan. Det töade framåt kvällen.... Lillasyster och jag ägnade en del av dagen åt pulkaåkning. Äntligen kunde vi komma hem med rödblommiga kinder och värma oss med varm choklad. Och efter det kan man plussa på med ett skönt bad om man vill. Men det gjorde inte vi.... Vi spelade Monopol istället. Med det här gamla fina Monopolspelet som min pappa hade redan när han var liten.

11 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Så härligt att ni har det kvar!! Vilken läcker design på lådan, så inne just nu ;)

Kramar

me and alice sa...

Hej!
Tack för besöket på vår blogg och din fina kommentar. Jag blev så glad! Vilken mysig dag ni har haft. Visst är det roligt att spela spel med barnen. Det gör vi också jämt.
Ditt boktips verkar lite farligt, hmm... Vet inte om jag törs läsa den*fniss*
kram o ha det så gott /Susanne

Ljuva ro sa...

Så härligt när det äntligen kom lite snö, men vrt tog den vägen??? Visserligen snöar det lite nu, men inte alls så fluffigt som i söndags! Vilket häftigt monopol!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Åhhh så kul att ha kvar en äldre modell av Monopol ! Jag tänker köpa det nya när det kommer...jag röstade på Piteå hela hösten och vi kom ju med !!!
***
KRAM EVA

Fru A sa...

vilka vackra saker du visar!

Poppins sa...

Det låter härligt, först ute i snön och sedan spela Monopol! Mysigt.
Kramar

SEASIDE LIVING sa...

Visst är det härligt att spela spel tillsammans! Vi började spela Spökjägarna tillsammans med barnen härom sönagen direkt efter frukost, vips var det lunchdax! Igår kväll blev det några omgångar Uno.

Önskade att jag kunde ta ett bad också men vi har ju i dagsläget inget badkar... bara dusch... Längtar tills det står ett badkar (helst på tassar hihi) i badrummet. Då ska jag också inhandla härliga badoljor och liknande!

Må så gott! Kramar Jenny

Inredningsgalen sa...

De ljusen luktar så gott, har glömt vad de heter!

Mamma Millan sa...

o hjälp , det var ett gammalt monopol det!!! Har aldrig sett förr!!

barb michelen sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Under en vind sa...

Vilken mysig dag!!!! Verkligen kul att ni har kvar ett så gammalt monopol, min farmor hade ett sånt då jag var barn!

Ha det gott, kram!