Blogging with a purpose

Jag har fått en utmärkelse.... Tusen tack Poppins för den fina utmärkelsen. Och för den fina motiveringen! Jag är fortfarande alldeles varm och röd om kinderna av glädje.

"Tingeltangel och ingentingel - underfundig, påläst, elegant, generös, rolig! "

Smaka på den ni! Vem skulle inte vilja leva upp till de etiketterna.

Jag har fått utmärkelsen tillsammans med fyra andra bloggare. Alla dessa var nya bloggar för mig och efter att ha besökt dem är jag smickrad att få vara i deras sällskap. Men beklämd blir man när man förstår att det finns människor som lämnar elaka kommentarer och saboterar för andra. Jag hoppas att Fru A får ha sin nya blogg i fred och att hon kommer att finna glädje i den.

Tanken är att jag nu skall ge utmärkelsen vidare till fem andra bloggare. Det är så svårt att välja. Jag ber om lite betänketid.

För er som inte besökt Poppins Trädgård än så måste ni genast göra det. Poppins har en fantastisk massa strängar på sin lyra och skriver underhållande om såväl resor, historia, böcker, kultur, skånska pärlor som tusen andra saker. Och så är hon en gudabenådad fotograf. Hennes bilder är helt underbara. En varning bara - hoppa över hennes rosenfotografier. De är starkt beroendeframkallande. En litet titt bara - sedan är man fast för evigt.

För några dagar sedan blev jag utmanad av Fia som bor i Bernsborg att visa Bäst och Pest hemma hos mig. Jag har antagit utmaningen och nästa gång skall jag visa vad jag valt.

5 kommentarer:

Mamma Millan sa...

GRATTIS till utmärkelsen, såå kul!!!Den är du värd!!

Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Poppins sa...

Tack, Tingeltangel! Nu blev det min tur att rodna av glädje...

Eva / whiskyochchampagne sa...

GRATTIS till din fina utmärkelse !
Måste genast kika in hos Poppins...
***
Ha en fin onsdag !
KRAAAM från EVA !!!

MY WHITE COTTAGE sa...

Grattis till din award!!!

Ska bli spännande att se ditt bäst respektive pest!

Kramar Jenny

Villa elva-kulla sa...

Vad skoj...Grattis!

Vad härligt med en Londonresa, superhärliga bilder och skorna är ju så snygga.