Gröna sidan

Jag vill inte be om ursäkt för att jag har försummat att skriva i bloggen, att läsa andras bloggar och kommentera. Jag vill inte förklara varför.För gör jag det har jag gjort bloggandet till ett tvång, till ett arbete som måste utföras, istället för ett nöje.... Men nu gör jag det i alla fall.... Särskilt säger jag förlåt för att jag varit dålig att svara på kommentarer. Och (bort)förklaringen. Tiden räcker inte till. Och vad värre är. Orden har inte varit mina vänner på sistone. De har inte velat lyda, inte velat gruppera sig så som jag önskat.Om ni följer stigen kommer ni in till den gröna sidan av vår trädgård. Solsidan.

Var det någon som t.o.m. sa vildvuxna sidan?
Midsommaraftons morgon. Solen skiner (nästan). Strax åker vi till goda vänner på en ö i Stockholms skärgård.... Kan livet vara bättre?

Jag önskar alla en underbar midsommar!

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Glad midsommar till dig med.
Kram Mamma C

Gårdsromantik sa...

Vilken vacker trädgård - jag gillar vildvuxet!

Låter som en härlig misdommar!

Kram Maud

Mys liv och hem sa...

Vilken fin trädgård ni har.Ha en skön midsommar.

Sandra / Vit design sa...

Jag tycker att du gör helt rätt i att inte känna tvång att blogga och skriva kommentarer. Då försvinner ju det roliga precis som du säger.

Vilken fin trädgård du har. Glad midsommar! Kram Sandra

Anonym sa...

Att alltid den närmaste är den som sist får veta! Jag missade både dansen kring stången, stövelkastningen och jordgubbstårtan på midsommarafton. Det tog ju flera timmar att läsa din blogg. Jag är klart imponerad. att du orkar, att du hinner! Att du är en bra stilist har jag alltid vetat, men detta övertäffar mina vildaste förväntningar. Och dina foton är jättefina, särskilt sen du fick nya kameran. Hoppas att du orkar fortsätta. Stor kram.

En som aldrig bloggat förr!

Poppins sa...

Jag förstår precis hur du menar. Jag kan också känna press och stress över att tiden inte räcker till för att besvara och besöka alla bloggar. Samtidigt som jag vet att ju att det ska vara ett NÖJE och inte ett tvång. Men jag tror vi alla känner på samma vis så vi behöver inte ha dåligt samvete.

Er gröna sida ser inbjudande ut. Och vildvuxen? Inte alls, trädgården ser ut att vara lika perfekt skött som husets insida. ;)

Hoppas ni fick en härlig midsommar. Själv firade jag en lugn men mysig helg med föräldrar och svärfar. Idag, midsommardagen, åkte mannen och jag med några vänner till Danmark.

många kramar från Poppins

Signes Second Floor sa...

Känner klart igen mig. Jag har inte kommenterat på lång lång tid nu. Kikar snabbt in på många bloggar men jag vill inte lägga för mycket tid vid datorn i denna ljusa underbara sommartid. Bloggandet ska bara vara nöje för mig - inte tvång här inte. Men du ska veta att vi är många som uppskattar dig och din blogg så även om jag inte kommenterar så läser jag med största behållning.
Ha en härlig sommar. Kram / Lotta på Signes vind

Anonym sa...

Så trevligt att få se nya bilder på blommor, jag njuter av dem.
/Hulda

MY WHITE COTTAGE sa...

Jag hoppas ni hade en härlig midsommarhelg! Låter underbart att spendera den på en ö i Stockholms skärgård...

Härliga bilder både från er stensida och solsida! :)

Kramar från Jenny