Hemma hos Fatima

De flesta bilder på min blogg är tagna hemma hos mig. De visar mitt hem, min inredning, mina älsklingssaker.... Men inte dagens bilder. De är tagna hemma hos Fatima..... Fatima bor i södra Tunisien, inte alltför långt från gränsen till Libyen.

Här bor Fatima. I en grotta i marken.

Vi gick in genom en gång i berget.

Köket

Sovrummet

Tvättrummet

Vardagsrummet

Jag och mina döttrar var eniga om att det var nyttigt för bortskämda barn och deras bortskämda mamma att besöka Fatima. Därför bestämde jag mig för att visa bilderna....

8 kommentarer:

Poppins sa...

Det var ett bra inlägg! Visst blir våra hem lite väl "stylade" när man tänker på vad man egentligen behöver! Så mycket saker jag samlar på mig och sedan gnäller jag över att jag inte har plats för fler...
Vi är bortskämda hela bunten och kanske inte lyckligare trots allt än vad Fatima är.
kram
Poppins

Jess sa...

Det var intressant och trevligt att få se dessa bilder! Håller med om att vi ibland måste se oss omkring i världen. Det är alldeles för lätt att bli hemmablind och bara åka med i "jag vill ha karusellen."
Att lära sig att uppskatta det vi har är viktigt!
Nu ska jag visa mina barn bilderna! Ha en trevlig fredag!/Jess

Anonym sa...

Vilka bilder! Har aldrig sett något liknande. Borde visas mer av dessa hem. Hur har hon det? fryser hon på natten? Vad händer när det regnar? Arbetar hon? Kan hon läsa och skriva? Hur ser hennes vardag ut? Ja, frågorna blev många när jag såg dessa bilder. Jättebra inlägg och vi har allt att vara tacksamma över i denna del av världen.
kram!

Tidsmästarinnan sa...

håller med ovanstående kommentarer, vilket fint inlägg! Bilderna var så vackra fast det var ett så enkelt hem. Och vad otroligt, vansinnigt bra vi har det hemma här.

Stor kram till dig!

Anonym sa...

Vilket fint inlägg! Förstår att det kan vara nyttigt att se hur andra lever.

Följer nu din blogg också :-)
Krams!

Vitt o Vältummat sa...

Så intressant att få se dessa bilder!

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Jag håller med föregående talare...förstå mig rätt-mycket tänkvärt och tänk vad folk/vi har begär efter prylar.....Lycka kan vara att sitta i en koja i skogen bara man är tillsammans med den man älskar eller tycker om/trivs med.
Tack för ditt inlägg och att jag hittade till dig!
Carin

LeiaMia sa...

Men det är SÅÅ vackert! Jag fotograferade när jag var i Uganda i höstas. Om du är nyfiken kan du kika under kategorin "Uganda" i min blogg!