Cath Kidston

Av en ren slump, jag lovar, råkade vi en dag gå förbi Cath Kidston-butiken i London.

Pastellfärger och rosenknoppar är inte riktigt jag. Men det är ändå svårt att inte vilja ha det mesta där inne.... Jag var otroligt frestad att köpa en rosenmönstrad portfölj. Det hade varit något att ställa upp på sammanträdesbordet bland mörkklädda herrar det. Men istället blev det kökshanddukar och diskhandskar som fick följa med hem. Japp, ni såg rätt. Där hade jag chansen på allt detta fantastiska och jag valde diskhandskarna. Jag som inte ens brukar handdiska. Men tänk er hur stylish jag kommer att vara varje gång jag skurar toaletten.

4 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Med de vantarna kan tom toalettstädning bli en kul stund. Skulle annars vilja se herrarnas blick när du gör entre med din portfölj.....Vackra tvålflaskor i bakgrunden, vart hittar man dem? Underbara London, dit skulle vi också åka nu ivår men storebror dissade våra planer och valde Stockholm:) men London finns ju kvar eller hur.
Kramis Kristina:)

Poppins sa...

Vilken bra idé att lyxa till toastädningen! Man känner sig inte precis glamorös när man står med borsten i handen men med de handskarna så...

Signes vind sa...

Precis rätt tänk man ska kosta på vardagen lite lyx. Så fina bilder och läckert det ser ut. Jag kan tänka mig att städa hos dig om jag får låna handskarna :-)

Dubbelörn sa...

Vilka läckra handskar!

Självklart underlättas städningen av vackra attiraljer :).

Gillar också Cath Kidston ;).

Kramar