Glad påsk

Idag är det tre år sedan jag publicerade det första Tingeltangelinlägget. För mig personligen har det hänt otroligt mycket under dessa tre år. På sätt och vis mycket mer än jag hade önskat mig. Jag försöker glädja mig åt erfarenheterna och hoppas att de gjort mig till en bättre människa.... Filosofiskt, eller hur?

Idag skiner solen, det är påskafton och roliga saker ligger närmast framför oss. Idag leker livet.

Jag gratulerar mig själv på treårsdagen och önskar er alla en riktigt Glad Påsk.

8 kommentarer:

Jess sa...

Grattis till tre år! Härlig bilder du visar!
Jag tror att allt som händer i ens liv stärker en, gör en till en klokare. Trots alla hemska saker som händer så tror jag att det är en mening med det som händer, om inte för mig så kanske för mina barn. Nu svävar jag ut, men ibland är det svårt att sätta ord på sina tankar. I vilket fall som helst önskar jag dig en riktigt glas påsk!
kram

Marita sa...

Grattis till treårigt bloggande och riktigt glad påsk!!
~Marita~

suzan sa...

Ja, man lär och blir rikare på erfarenheter hela livet även om de för en stund får en att tappa fotfästet så går man ju trots allt oftast starkare ur. Ha en riktigt skön påsk och grattis på "treårsdagen".
Kram Suzan

Signes vind sa...

Grattis på din treårsdag. Bl a är du, jag o Poppins bloggårsbarn. Intressant att följa varandra genom bloggandet, inte veta så väldigt mycket om varandra men ändå känna samhörighet och ömhet till varandra.
Du vet att jag uppskattar dina inlägg, lite åt kåserier ibland, andra gånger mycket tankeväckande. Du skriver väldigt bra. Kanske en roman skulle vara något - det behövs författare med gott språk o intressanta erfarenheter. Ha en fortsatt trevlig påsk.
Kram Lotta på Signes vind

Anonym sa...

Tittar in och önskar dig å familjen en riktigt goooo påsk. hoppas ni har det super myyyys <3

kram

Johanna sa...

Jag hoppas att din påsk var fin! Och att solen sken lite på dig!!
Jag tycker att du ska vara glad för dina erfarenheter. Allihopa. Även de som varit jobbiga. För de är ju en del av dig. Och gör dig till den du är.

Jag känner dig inte personligen. Men det lilla jag sett genom att följa dig här så säger det mig att du har integritet, är godhjärtat, engagerad och positiv och en fantastisk vän som finns där vare sig man behöver låna ett ägg eller gråta en stund.

Om livet var som ett dött EKG livet igenom så skulle ju själva levandet i sig te sig rätt meningslöst.

Kram,
Johanna

mamma med ambitioner sa...

Hej vännen! Tre år jisses vad tiden går. Jag började följa din blogg långt innan jag själv började skriva. Har följt dig på vägen och kan bara säga att du kommit starkare ur striden. Du har dina fina flickor, underbara föräldrar och vänner. Vad mera kan man begära - jo såklart ... ett gott hjärta och det har du ju med. Vet att du skulle vilja vara utan en del erfarenhetet men de är de som gjort dig till den du är. Stark och insiktsfull.

Förresten, ditt nya vitrinskåp är så fint. Kram:)

Poppins sa...

Här kommer en försenad födelsedagshälsning. Hoppas vi och våra bloggar fortsätter att följas åt i cyberrymden.
kramar från Poppins