Sommarnöje

Ännu i början av juni visste vi inte vad vi skulle göra på vår semester. Vi mindes förra sommarens osomriga väder och längtade söderut. Att vi upptäckte att vår motorbåt blivit stulen gjorde inte läget bättre. Men vart? Och hur?

Är ni intresserade av att åka till Spanien i sommar? frågade en dag min kollega M. Om vi var! Ni kan bo i vår lägenhet, sa den generöse M. Stanna så länge ni vill.

Det är bakgrunden till att vi just kommit tillbaka efter att ha bott två och en halv vecka i en fantastisk lägenhet i närheten av Marbella. Sämre platser än denna kan man ju äta sin frukost på. Och sin middag....

9 kommentarer:

Under en vind sa...

Välkommen hem , det ser verkligen helt underbart ut!

Kram!

Lily of the valley sa...

Välkommen hem säger jag också! Så härligt ni ser ut att ha haft det:D
kram Lily

Gårdsromantik sa...

Snacka om tur!

Underbart läge.

Kram Maud

Tjohalia sa...

Vad tråkigt att eran båt blev stulen! Ursch så fräcka vissa människor kan vara.

Åhh så underbart det lät med semester i Spanien. Kram Sandra

Mamma C sa...

Välkommen tillbaka till svenska sommaren. Om man ändå hade en granne med sommarhus i Spanien. Svärfar bor vinterhalvåret på Gran Canaria. Så där har man ju varit. Men då är man ju och hälsar på. Det såg verkligen jättefint ut där ni varit.
Kram mamma c

Dubbelörnen sa...

Vilken tur ni hade o skulle heller inte ha tackat nej till den utsikten ;).

Hela semestern gick kära mannen o drog bena efter sig, kan ju i o för sig ha berott på det rejäla högtryck som la sig över Sörmland så där lägligt till ledigheten. Men så direkt när semestern var slut o regnet kom då började rastlösheten krypa i honom o utan minsta förvarning så for badrummet ut *asg*.

Kramar

Signes Second Floor sa...

Välkommen tillbaka till bloggvärlden. Sååå mysigt det ser ut - vilken härlig semester.
Jag är också rätt nöjd med min sommar trots att den inte varit lika häftig som din - men man kan ha verkligt mysigt på klipporna på västkusten ;-)

Mer av allt sa...

Vilken tur att ha såna kompisar! Det såg ut som ni bodde bredvid en golfbana. Jättehärlig altan och fina bilder från "er" trädgård.

Välkommen tillbaka till vardagen i Sverige!

Poppins sa...

Oj, oj, vilken utsikt. Här måste ni ha intagit många härliga måltider.