Matkällaren

Då jag och lillasyster berättade om vår sommartorpsdröm kände jag att vi möttes av en viss skepsis från några familjemedlemmar. Inget sades rent ut. Men mellan raderna skymtade det fram.... Hur skall du hinna? Har du inte nog med projekt redan? Kanske t.o.m. Hur skall du klara av det?

Vansinnigt ödmjuk som jag är tog jag åt mig av kritiken. Jag insåg att jag behövde ett övningsprojekt. Lagom omfattande och beläget på en plats där det inte gjorde så mycket om jag misslyckades.


7 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Säger bara en sak, be familjen slänga sig i "väggen". *r det någon som kan driva "Projekt Sommartorp" så är det just en Tingeltangel!!

Vilken matkällare, jag lovar skulle jag bli hembjuden till dig så skulle jag bara springa ärenden till källaren heeela tiden. Hur vackert som helst!!

Kramar

Mamma C sa...

Va, håller med föregående talare. Du har ju gjort så fint i din matkällare.
Kram mamma c

Lilla Blanka sa...

Hej!

Härliga bilder.! inte bara i det senaste inlägget (med den fina flaskhållaren) utan även i tidigare inlägg..ocj mums vad god den spanska maten ser ut..mmm

Kram
Mia

Gårdsromantik sa...

Men vilken fin matkällare - klart du skall ha ett torp!

Kram Maud

Poppins sa...

Jag har inga tvivel på att du drar i land alla projekt som du sjösätter. Om någon kan organisera och planera, så måste det vara du. Och du visade det med din fina matkällare. Vilken glädje att gå in här och fundera ut vad man skall laga till middag idag.
kramar från Poppins

Eva / whiskyochchampagne sa...

Livslust är att alltid ha ett kommande projekt i ögonvrån... de orden har jag som väggord i pysselrummet och så är det !!!

Hoppas sommaren varit bra ! Jag har nästan inte varit i närheten av datorn...åtminstone inte länge :)

***
KRAAAM EVA

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Tror du skulle lyckas utmärkt med ett sommartorp! Man ska aldrig lyssna på sånt. Hinner man så hinner man. Hinner man inte så hinner man senare:)

Ljuvlig matkällare! Skulle vilja ha en jag med:)

Susanne