I vårt badrum

I vårt badrum finns denna toarullehållare från det stora (mycket stora) varuhuset. Jag skulle vilja utfärda en varning för den. Den måste nämligen vara extremt komplicerad att handha. Jag har märkt att i min familj verkar jag vara den enda som förstår hur man gör då man tar bort den tomma pappersrullen och sätter dit en ny.
(Jag kände verkligen att jag ville dela detta med någon. Nu känns det mycket bättre.)

4 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Jag lovar att skulle en sådan skapelse hamna i vårt badrum så skulle jag också, garanterat, vara den enda som kunde byta rulle!!

Detta kan jag säga utan den minsta tvivel. Eftersom vi har en betydligt enklare o simplare konstruktion, och trots det är jag den enda som lyckas byta rulle på den!!

Positivt ändå att se att man får samma mjuka papper hos er som hos oss... Och så är det inte så hos många ;).

"1:e toapapperskontrollör o toarullesbytare"

mamma med ambitioner sa...

Jag instämmer med föregående talare och titulerar mig hädanefter toapapperskontrollör och toarullebytare. Jag har dock en enklare variant då jag tycker att toarullehållare är mindre fina.....
Jag ska genast ta en bild och skicka detta vidare. Hihi

Fia sa...

Njuter som sagt varje gång man tittar in här...
kan garantera att vi bara har toarullarna på en liten liten hylla å jag kan oxå instämma med föregående att jag är nog den enda som vet var den tomma rullen ska vara när den är tom...:)
men vad är vi inte till för - plocka undan efter våra kära små barn å man :D

ha en toppen dag kramiz

Poppins sa...

Tror inte det felet är kopplat till just den modellen... Känner nämligen igen problemet även från vår betydligt enklare vägghållare.