Shopping

Handen på hjärtat. Har du någon gång köpt något bara för att få visa upp det?

För en tid sedan köpte lillasyster och jag något som vi länge önskat oss. När vi packat upp paketetet och invigt innehållet sa lillasyster -Jag slår vad om att du snart kommer att fotografera den och lägga ut på bloggen... Och det har hon ju alldeles rätt i. Jag kommer dock att hålla mig några dagar till. Jag kan inte låta henne få rätt meddetsamma.

Jag vill tro att jag inte köper saker bara för att få visa upp dem utan att jag köper det jag verkligen behöver. Så det så.... Men visst finns tanken där ibland. När jag köpt något nytt. Att det här måste jag fotografera och skriva om. Att det är roligt om någon uppmärksammar och kommenterar.

Och nog är det så för flera. Oavsett om man bloggar eller inte. En del av nöjet med shopping är att få visa upp sina saker. Sedan spelar det ingen roll om det är inredningsprylar, bilar eller dagens out-fit.
Bilden har inget med texten att göra. Det som syns här har funnits hos mig länge.

6 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Visst är det så.... när man köper något så är det kul att få visa upp det på bloggen och helst sen att man får några kommentarer att det är fint!
Dock köper jag nog aldrig något bara för att få visa det... utan främst köper jag för att jag vill/behöver det... :)

Ha en fin söndag och det ska bli kul att se vad du införskaffade...
Kram Marie

Gårdsromantik sa...

Visst är det så - men allt är absolut nödvändiga köp! ;-)
Ser fram emot att få se vad du fyndat!

Kram Maud

Poppins sa...

Jag brukar nog visa upp det jag köper på bloggen - men inte allt dock, bara sådant som jag tror kan glädja andra. Bloggar som bara visar upp en massa saker hela tiden tråkar faktiskt ut mig. Det blir roligare om det finns en story runt omkring eller att det inköpta är något väldigt intressant. Men du behöver inte bekymra dig. Din blogg har aldrig tråkat ut mig, så visa GÄRNA vad du köpt! :)
kramar från Poppins

Viveka på Humlebacken sa...

Hehe, nej, inte har jag köpt ngt bara för att blogga det, men det händer att jag blir extra glad när jag köper något och kommer på att jag kan ta en fin bild och lägga på bloggen:)
Visst är det trist med dyra tomter, det skiljer verkligen väldigt mycket. Vi träffar människor som vill bygga och så berättar de att de kan få stora fina tomter för typ en miljon, då blir man avundsjuk. Var bor du, där det är så dyrt? Vi bor ju i Höllviken och här kostar tomterna nästan 3 miljoner bara de går att bygga ett hus på. Vill man ha något minsta lilla extra, så blir det mer. Är det som hos er, eller är det ännu dyrare där?

Mamma C sa...

Visst är det så, men jag köper inte för att visa upp. Utan för jag vill ha den saken eller behöver den. Nu är man nyfiken på vad ni köpt.
Kram Mamma C

Lallis - liv och leverne sa...

Ja det är ju helt sant.
Och man vill visa upp det för att man tycker att det är fint liksom:)
Kram Lallis