En modig flicka

Det var en gång en stark och modig liten flicka. Den lilla flickan var fantastiskt duktig på att sjunga. När den modiga lilla flickan var nio år bestämde hon sig för att söka till den stora, stora musikskolan i den kungliga huvudstaden. Den lilla flickan sjöng, den lilla flickan grät, den lilla flickan hoppades, den lilla flickan tvivlade och den lilla flickan antogs som en av över tusen sökanden. Den modiga lilla flickan lämnade alla sina vänner i den lilla, lilla skolan i det lilla, lilla samhället och började på den stora, stora skolan i huvudstaden. I ur och skur, i sol och snö, tidigt och sent reste hon till den stora skolan. Hon sjöng, hon studerade och hon sjöng igen. Hon fick kämpa hårt. Hon fick också uppleva fantastiska saker. Hon fick sjunga i Globen, sjunga i Konserthuset, sjunga i Stadshuset, spela in skivor, träffa sjungande barn från många länder. Men en dag blev det för mycket. Och än en gång visade den lilla flickan ett sällsynt mod. Hon bestämde sig för att lämna den stora skolan i den kungliga huvudstaden där alla sjöng så vackert men där de faktiskt glömde bort att se den lilla flickan. Nu är hon tillbaka i den lilla skolan i det lilla samhället. En skola hon kan se från sitt fönster. En skola som ser henne. Och förhoppningsvis lever den modiga lilla flickan lycklig i alla sina dagar. Det är hon värd. Min älskade modiga lilla flicka.

Den modiga lilla flickan. Som godkänt att hennes mamma publicerar ovanstående.

7 kommentarer:

Jess sa...

Fortfarande så ung och hunnit med så mycket!
Modigt av henne att göra det, full av erfarenhet, hon kommer att bli lycklig! Att hon redan nu väljer det som känns bäst för henne tyder på det!
Din modiga flicka kommer att klara sig utmärkt! :)

suzan sa...

Ett moget beslut av en så ung flicka. Alldeles rätt dessutom, man ska göra vad som känns rätt.

Sköt om er och ha en fortsatt bra helg.

//Suzan

Poppins sa...

Så bra att hon väljer att göra det som känns rätt och bra!

mamma med ambitioner sa...

Vilket modigt beslut, bara det tyder på att hon har en självinsikt och god självkänsla. dessutom vet hon att hon duger som hon är och att hennes nära och kära finns där för henne. Både du som mamma och storasyster kan känna er delaktiga och stolta. Dessutom är säkert hennes "gamla" klasskompisar glada att få sin sångfågel tillbaka. Klappa dig på axeln Kramar Kristina:)

Ella sa...

Jag är så glad att den lilla lilla flickan som numera är en före detta klasskamrat till den sångfågeln som skriver detta trivs bra i hennes nya skola och gjorde det som känddes rätt för henne. Hon både har och lär bli saknad i den klass hon nyligen lämnat, men vi finns alltid här för henne. Ge flickan en stor kram från mig, hennes vän i förstasopranstämman :)

Dubbelörn sa...

Jag får rysningar när jag läser ditt underbara inlägg :).

Vilken tjej o vilken mor, eller kanske just därför en sådan tjej p g a denna moder *gapskratt*. Ja, jag hoppas ni förstår vad jag menar...

Den enda man måste vara ärlig mot är just mot sig själv. Att då få stödet, för att våga vara modig o ta detta steg, är guld värt!

Underbara go'a Tingel med Tangel :). Det kommer att gå så bra för tjejerna o dig...

Varmaste kramarna till er alla

Anonym sa...

Vilken Enastående och modig tjej du har, borde brås på sin mor :)

Jag tror hon kommer gå väldigt väldigt långt en dag för hon har ju redan kommit halv vägs som jag ser det!

kram kram

PS: I denna familj röstade vi alla enhäligt på Anna, så där gick rösterna igenom iallafall ;) DS