Obesvarade frågor

Det finns obesvarade frågor. Och nu menar jag inte existensiella frågor eller frågor om rymden eller obotliga sjukdomar. Utan mindre, kanske aningen oviktiga men ändock obesvarade frågor.

Hur gör ni med frågor som ni får i kommentarsfältet? Om frågeställaren har en blogg brukar jag försöka svara genom en kommentar där. Jag har sett att en del svarar genom en kommentar på sitt eget inlägg. Men ibland får man anonyma frågor på gamla inlägg. Var ska jag svara då? Går frågeställaren tillbaka och läser kommentarerna på det gamla inlägget igen i förhoppningen att hitta svaret där? Jag tror inte det. Då måste man föra protokoll över sina frågor för att veta var man skall gå tillbaka och leta. Har någon ett bra förslag?

Tills vidare tänkte jag svara på ett par av de obesvarade frågorna här.

Vitrinskåpet kommer från Englesson.

Nej, jag fick inte heller någon "takkopp" till min Bolero-lampa. Men jag tycker en del av charmen med den är den nakna textilsladden på takkroken.

Och detta blev ju "goddag yxskaft" för alla andra.


Jag vet inte hur jag skall kunna ta tillvara alla kryddorna som växer i krukor på min altan. Idag klippte jag av en mängd kvistar och gjorde små buketter. De doftar gott.

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Mycket bra fråga, jag undrar detsamma. Har inte alls hittat någon bra rutin för det där. :-)

Jess sa...

Jag svarar i den andres blogg i senaste inlägget, tycker det är lättast så!
Om inte det finns en blogg svarar jag i det inlägget personen frågade!
Vet inte om det är det bästa, men tycker det funkar.
kram

Signes vind sa...

Bra fråga... jag brukar svara i mitt inlägg, tycker det är bra när jag läser andra bloggar att jag också kan få veta svaret där frågan är ställd. Ibland svarar jag i frågarens blogg el skriver att jag svarat i min så att svaret kan läsas där .... oj så rörig jag är...
Jag uppskattar också när bloggare samlar ihop frågor och svarar i ett inlägg - man får många bra tips på detta sätt.