Bekräftad

Lillasyster har varit bort i två långa veckor. På konfirmationsläger i skärgården. Och fast jag vet att hon är på en underbar plats med fantastiska ledare som tar väl hand om henne, fast jag vet att de har dagar fulla med aktiviteter och nätter fulla med bus, fast jag vet att hon är med vänner - så längtar jag ändå efter henne och ser fram emot dagen hon kommer hem.

Nu är lillasyster hemma igen; konfirmerad och bekräftad på alla sätt. Min fina och duktiga flicka sjöng för en fullsatt kyrka och inte ett öga var torrt. Jag beundrar Ditt mod och Din förmåga min älskling. Bevara den här känslan och släpp den inte.

8 kommentarer:

Lily sa...

Härligt ♥
Kram Lily

Vilda tankar! sa...

Så fint du beskriver en mammas kärlek.

Kram till dig

mamma med ambitioner sa...

Kan känna igen din känsla så på pricken. Hugo min stora kille har först varit på handbollscup och därefter åkte han med farmor och farfar till landet. I morgon ses vi äntligen efter drygt två veckor. Har han haft tid att sakna mig......knappast :) har jag saknat honom..... massor.
finns det ngt bättre än att vara mamma, tror inte det. det skulle vara bloggvän i så fall. Kramis Kristina

Blogg by Maliin Stoor sa...

Lovely!


Maliin

Ting o Tankar sa...

Kärlek!
Kram till dig.

Jess sa...

Förstår att du skanar din dotter och vad modigt av yngsta att sjunga i kyrkan! Jag hade nog inte hört sången om det var min dotter, på grund av mina snyftningar... ;)
kram

A House With A View sa...

Tack snääälla du för din fina kommentar hos mig!! Och så jättefint du skriver om din roll som mamma!!! Tänkvärt!!!

Stoooor kraaaaaaaaaaaaam aka

Viktkamp sa...

väldigt fint skrivet =)