Bil, bil, bil

Är det inte konstigt hur händelser liksom har en tendens att komma i klungor?

De flesta veckor ägnar jag mig inte alls åt bilen tex. Den bara står där och ser snygg ut. Möjligen kör jag och hämtar någon av systrarna någonstans en kväll. Möjligen kör jag knappt tio mil till landet. Men mer än så umgås vi inte bilen och jag.

Förra veckan kom alla årets bilhändelser i en klunga. Måndag - Bilprovningen. Tisdag - den lokala verkstaden. Torsdag - Bilprovningen. Och hur toppar man detta? Jo. Fredag - bärgning tillbaka till den lokala verkstaden.... Nu har bilen och jag tagit en liten time-out från varandra. Umgänget blev väl intensivt.

Ett litet tips. Skall ni få motorhaveri så se till att få det på en avfart från Essingeleden. Då blir man prioriterad av de bussiga bärgningskillarna..... Tingeling.

5 kommentarer:

Vilda tankar! sa...

Hi, hi min bil står också mycket och bara ser snygg ut.
Det är min första och jag köpte den när jag fyllt 40 för då tänkte jag att nu får det (fanimej) vara färdigcyklat.
Men det var det ju inte.

Det är lite långt för mig till Essingeleden men jag skall ha det i åtanke blink,blink;)
Hoppas du reder dig tills bilen är tillbaks för trots allt saknar man den när den är borta tillika barnen.
Hur det hände sig att de blev såhär stora har jag ingen aning om. Nästa sommar har vi en student och en konfirmation. En svindlande tanke men sann.

Kram i sommarnatten.

Dubbelörn sa...

Vad är det med dig o bilar??!!?? Fast lite bekant låter det.... Hade också en bil som inte gillade oss... alls! Det var strul hela tiden o det värsta var nog när det blev stopp i lilla tunneln under Slussen. Jisses så snabbt bärgaren kom ;).

Efter det har vi bara haft ömsesidig kärlek :D

Kram

mamma med ambitioner sa...

Jenny, du är för go. Du hittar alltid något positivt att plocka fram när det tryter. Jag har ingen "egen" bil för tillfället. Jobbar ju fem min från hemmet så tyvärr känns det lite onödigt. Familjens bil kört mest av maken. Jag fixar aldrig med den, avskyr tom att tanka ;)
Men den fungerar bra och ac:n svalkar gott en varm sommar dag och sätesvärmaren värmer gott om gumpen när det är kyligt ute. Dessutom är den ganska snygg.
Kram till dig.

Jess sa...

Bra att det löste sig och en break efter allt det kan väl inte vara fel. ;)

Njut av sommaren!

kram

Classic Style Blog sa...

hihi..ja så sant..visst är det märkligt hur saker kommer stötvis..hualigen essingelden är INTE att leka med denna sommar..terrible!! vi har hyrbil för att vi vill komma ut från stan lite..men vi stannar kvar hahaha FY vilka köer det är..TUR vi har vår lilla tufftuffbåt..vi är nu ute på ön röskär..lika härligt som det låter..Inga bilar inga moppar bara mälaren och lite båtar runt omkring..känner mej som en kändis, då vi är ensam här..och bara särskilt inbjudna..hihi..

tingelling och tjing
kram Marie