Ensam hemma

Jag har varit ensam hemma några dagar... Lillasyster var, och är, på konfirmationsläger. Storasyster och pojkvännen var på landet. Tänka sig vilka stora barn jag har. Hur gick det till?

Vad gjorde jag när jag var ensam hemma? Gick ut på sta´n, hängde i en bar och drack champagne hela natten?... Nej. Inte alls. Jag jobbade, rensade lite ogräs, satt på altanen och åt en sallad till middag. Tänka sig vad gammal jag är. Hur gick det till?


6 kommentarer:

Jess sa...

Det där måste kännas konstigt men samtidigt bra. Hoppas du njuter av trädgårdsarbete? och god mat!!!

mamma med ambitioner sa...

Ja hur gick det till. Det låter skönt i alla fall. Tur att du inte var en vända på krogen. det passar inte en " mogen " kvinna.........
Ett glas rött skulle du gott kunnat unna dig i alla fall. fina bilder. Kramis i ös regnet.

anna sa...

Visst är det väl otroligt hur snabbt våra små har blivit stora..
Och vi har uppnått den väna åldern då man kommit att uppskatta tystnaden och lugnet, men bara för en stund för sen längtar man ihjäl sig efter de sina igen
kram <3

Dubbelörn sa...

Jo du samma tanke slog oss igår. Sonen fyllde 21 år, fattar du? 21 år?!? Vi fattar absolut ingenting! Det var ju alldeles nyss han for runt som kvicksilver o det var ju inte heller alls längesedan han var tonåring... Men mammas goaste groda är han fortfarande ;).

Skönt att vara ensam ibland, att bara få vara, utan några måsten :).

Kram

Dubbelörn sa...

På tal om boken... bitvis var ordet... :D Men där emellan kunde jag inte ens läsa om alla vidriga detaljer... ;)

Poppins sa...

Tiden bara går och det måste vara en omställning när barnen helt plötsligt lever sina egna liv. Hoppas du går ut och hänger på champagnebaren ikväll. :)
Tack för dina snälla kommentarer om mina rosbilder.
kramar från Poppins