Fler lyktor

Häromdagen visade jag några vackra stormlyktor från inredningsbutiken Escape. De här lyktorna däremot finns hemma hos mig.
Är det någon som är duktig på att skapa snyggare och mindre genomskinliga länkar i inläggen så får ni gärna tipsa mig. Så det slipper se ut så här, www.escapehome.se och istället bara kan stå Escape.

Tillägg: Tusen tack till Signes vind. Nu förstår jag hur jag skall göra med länkarna.

7 kommentarer:

Poppins sa...

Konstigt det finns så många olika vackra varianter av lyktor. Det tar aldrig slut!

Signes vind sa...

Visst är det härligt med lyktor - jag kan aldrig få nog. När det gäller länkar i inlägget så skriver du bara ordet som du vill skall ha en länk - oftast är det ju ett firmanamn el dyl och så markerar du det och klickar på jordgloben med en länk på (ligger precis bredvid T+ färgkarta) och skriver in länkadressen. Klart ;-)
Återkom gärna om du vill att jag skall förklara bättre än detta....

Sextiotalsvillan sa...

Man kan som sagt aldrig få för många av dem... ;-)
Vad bra att länkproblemet löst sig. Började fundera på hur jag skulle förklara, men det gjorde ju Signes vind bra! Ha en bra dag!

Poppins sa...

Det var ju kul att du gillar mina rosbilder! ... Att det inte bara är jag som är svag för rosor...
Har en Canon PowerShot S3 IS som är helt underbar kamera. Den har en bra zoom för bilder på långt håll och är också utmärkt på supernära foton (som mina rosbilder).
Kram

Anonym sa...

Vilka fina lyktor,jag är också galen i stormlyktor. Min man har belagtmig med köpstopp men inte ens det hjälper. Köpte den ultimata fantastiska stormlyktan förra sommaren, den är jättestor och kräver special ljus. Jag ska visa den när uteplatsen är klar.
Det är ju så vackert på sommar kvällarna.

Lynetmor sa...

Så mange fine lykter du har :-)
Og en fin blogg :-)

Hem & Harmoni sa...

Jättefina lyktor! Ha det gott!