Stormlyktor

Jag är vansinnigt förtjust i stormlyktor. Ser jag en fin stormlykta går det bara inte att låta bli att köpa den. Och varje gång jag köpt en lykta så måste jag köpa ett fint blockljus som passar till. Och varje gång jag hittar ett fint ljus måste jag köpa en lykta som ljuset kan stå i. Ni förstår ungefär hur det blir....
De här fina stormlyktorna är inte mina. De finns hos inredningsbutiken Escape, http://www.escapehome.se. Titta in på deras hemsida så får ni se mer av deras vackra saker. Tävling eller inte - den butiken, och deras stil, har jag alltid gillat.

7 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Hallå där i värmen!! Ja, helt rätt, de har mycket vackert även om vi är många som vill göra reklam för dem extra mycket nu ; ) Ha det gott!! Mari.

Skrotmaja sa...

Hej och tack för omtanken. Jag fick pencillin och någonting som bedövar halsen...? Lite läskigt men just nu äter jag vad som helst som får det att kännas lite bättre : )

JULIE K sa...

Ja lyktor får man liksom aldrig nog av ; )

Karna sa...

He he...kjenner meg igjen der...Jeg er også veldig glad i stormlykter og har noen ja...men de er jo sååå greie på utebordet, samtidig som de er fine...

God helg!

Sextiotalsvillan sa...

mmm... lyktor kan man aldrig få för många av ;-) Trevlig helg!

Junitjej sa...

Vilka fina lyktor!!

Lella sa...

Håller helt med! Lyktor är lite som skor och handväskor ;o)
Ha en härlig helg.