Utanför mitt hus

Jag har lyckats bränna mig rejält på axlarna. Aj, aj, så amatörmässigt... Storasyster är i Skåne på Jingijamborii tillsammans med 17.999 andra scouter. Resten av familjen har varit ute med båten och fått uppleva ett par riktigt strålande sommardagar. Sedan fick lillasyster feber och vi vände hemåt och såg till att hon fick vila i en riktig säng. Det gav oss tillfälle att pyssla (läs: arbeta hårt) i trädgården några dagar.

Det kändes som om stenen på uppfarten behövde mjukas upp lite. Fast bara lite. Svarta fyrkantiga krukor fick det bli. Här är ett par av dem.


Vi passade på att sätta upp lite ny belysning också. Någon gång blir det höst igen och då är den bra att ha.


Nu är lillasyster pigg igen och vi är redo för nya äventyr.

7 kommentarer:

Eva sa...

Åh vad fint det blev. Gillade verkligen eran utomhusbelysning. Vi ska köpa nytt till vårt hus, men är inte riktigt överens om stilen. Måste visa era bilder för sambon.

www.tapeterochteak.blogg.se

Poppins sa...

Väldigt snygga lampor. Det brukar vara svårt att hitta bra utebelysning. Oftast är de svindyra och dessa ser ut att vara i den prisklassen.
Ha en fortsatt bra semester!
kram

Villa Utsikten sa...

Så fint du har det uten for. Og så kule lamper!

Lily of the valley sa...

Vad snyggt med svarta krukor och vita hortensior. Supersnyggt! Belysningen är verkligen tjusig. Det brukar inte finnas något som är snyggt, men era är.
Ha en fortsatt skön semester
kram Lily

Mia sa...

Vad snyggt det blev! Hoppas brännan lindrat lite..

Sextiotalsvillan sa...

Snygga blomsterarrangemang och riktigt snygg belysning, den som var på understa bilden var likadana som de vi hade i förra huset! / Maria

Lella sa...

Snygga lampor du har hittat, inte alltid så lätt tycker jag?!