Blocket-fynd

Det är många bloggare som berättar om sina Blocket-fynd. Jag vill inte vara sämre... Vi har under cirka en veckas tid varit på jakt efter en alldeles speciell "möbel". Vi har ivrigt tittat på Blocket varje dag, jämfört priser och funderat på vilka mått som skulle passa hos oss. Tålamodet har sviktat emellanåt. Många exemplar såg direkt fallfärdiga ut. Skulle de gå att renovera? Skulle aldrig den rätta dyka upp? Kanske vi borde köpa nytt istället? Eller försöka bygga själva? Till slut - i går föll alla pusselbitar på plats. Maken skruvade fast takräcket på bilen och gav sig iväg tillsammans med lillasyster. Lite taktiksnack först. Kan vi pruta tro? Hur mycket i så fall? Men det viktigaste är att vi får den. En timme senare kom de körande tillbaka i triumf. De hade klarat det. Äntligen. Vi har en....... kaninbur.

Idag hämtade lillasyster och jag kaninen som ska bo i buren. Han är bedårande söt och så snart det blir ljust ska vi gå ut och gosa med honom igen.

5 kommentarer:

eva sa...

Dottern tjatar också om en kanin...men hon är allergisk så jag vet inte...kanske om den är konstant ute ! Ska kolla med doktorn först...

Ha en fin helg, för nu tar jag några dagars lov!

JÄTTEKRAM EVA

Spets och snor sa...

en stycken kaninbur är inte så dumt... Blocket är perfekt!

Sextiotalsvillan sa...

Grattis till ditt blocketfynd! Visst är det roligt? Halva nöjet är själva letandet! Vill se bild på den söta kaninen =)

Sextiotalsvillan sa...

Lägger dig till min länklista, hoppas att det är ok!

Signes vind sa...

Bra inlägg - du skriver jättebra! Grattis till Blocketfyndet - visst är det roligt.
Gillar din stil, jag älskar new englandsstilen o är väldigt svag för signalflaggor. Ser fram emot ännu fler bilder från ditt vackra hem.