Vill ha

Suck. Ååååhhhh. Suck igen. Jag skulle så gärna vilja ha filten och kudden från Ceannis egg-collection. Jag tycker de är såååå fina. Men är det försvarbart att betala nästan 3.000 kronor för en filt? Jag menar, för en filt. Men å andra sidan är det ju inte bara en filt utan ett konstverk. Det har jag läst så det måste vara sant.... Om jag betalar kontant, blundar när jag lämnar över pengarna och framför allt aldrig berättar för någon (läs maken) vad de kostat - är det OK då? Ååååhhhh. Suck.

Bilder från www.ceannis.com.

7 kommentarer:

Det Ljuva i livet sa...

Klart att det är okej! Men jag kanske inte är opartisk eftersom jag tycker att de är sjukt snygga;-). Frida

Mys liv och hem sa...

Vilken otroligt fin och ljus hall ni har.Vitt och fräscht.Både kudden och filten skulle vara snygga liggandes på nån fin bänk där.=).Tack för kommentaren på min blogg.Ha det bra!

Drömskåpets Hanna sa...

Hej!
Såg att du kikat in på min sida, tack så mycket för de fina orden!
Din sida ser också jättefin ut!
Kuddar och filt ser jättemysiga ut, men jag är rädd för att mina katter också skulle tycka det om jag skaffade såna där. Alldeles för hårigt! Dom lägger sig på allt som är mjukt och mysigt. :) KRAM!!

Poppins sa...

Vad säger man? Dyrt som attan men sååå vackert... Jag riktigt ser hur du våndas. Jag hade nog slagit till och njutit (fast med dåligt samvete).

Lella sa...

Hahaha, förstår din vånda men snygg är den, ski...snygg till och med! Det brukar vara klokt att ligga lite lågt med information om sådana utgifter för maken ;o)
Ha en underbar helg och jag ser fram emot kaninbilder, kram.

Mia sa...

*fniss* Ja, du får smyga lite granna och bara lägga fram dem och sväva lite grann om han skulle fråga om prislappen.. ;-)

Susanne sa...

Jag vet!!! Hur snygga som helst. Suktar också efter dem. Min morbrors fru har 2 st!!!
Så avis...:-)