Fina kuddar

Som jag tidigare bekännt är jag förtjust i att springa runt och kika in på alla vackra bloggar. Älskar alla fina bilder som visas. Allra bäst är massor av inrednings- och trädgårdsbilder tycker jag.

Jag fascineras oerhört av alla dem som vet exakt vad de gillar och som sedan genomfört stilen helt konsekvent och utan kompromisser. Själv är jag förtjust i den inredningsstil, för att inte säga livsstil, som inspirerats av Cape Cod, Newport, The Hamptons osv. Men under årens lopp har vi samlat på oss en massa saker som vi tycker om och som betyder något för just oss. Inte kan jag väl slänga ut makens piano, satsbordet från svärföräldrarna, barnens slöjdalster eller den dyra soffan vi köpte en dag med hjärnsläpp bara för att de inte passar i stilen?

Bilderna här kommer från www.nyblomkollen.se. Jag tycker mycket om deras fina kuddar, dukar mm. En annan dag ska jag visa hur bra kuddarna mår när de får bo hemma hos mig.7 kommentarer:

eva sa...

Mitt problem är att jag tycker om så mycket olika stilar ! Kan inte riktigt bestämma mig vad som är bäst...men just nu vill allt bli vitt ! Och maken han målar...hehe !

KRAM EVA

Poppins sa...

Jag är likadan, tycker om många olika stilar. Jag kan beundra de som konsekvent genomför sina idéer men samtidigt kan det bli lite enahanda... Dessutom tycker jag om att ta intryck av olika saker, så jag kan nog aldrig bli enhetlig. Därför är också vårt hem en blandning av olika stilar. Men det är personligt!

Lella sa...

Visst är det svårt att bara hålla sig till en stil och jag håller med, inte kan man byta ut alla gamla minnen och ev.ärvda möbler. Hemmet kanske inte får bli för "blandat" men heller inte se ut som en sida i en Miokatalog för då känns det ofta opersonligt. Iallafall enligt mig ;o)

Inre Harmoni sa...

jättefin blogg och underbara bilder. Hit kommer jag komma ofta och titta...

Mvh Jessica

Karna sa...

elsker signalflagg jeg også, kjøpte for noen år siden hele alfabetet, skal få sydd meg noen puter til hagen, og så skal jeg få rammet inn noen og henge på "leveggen" ute...

Endelig fant jeg noen som solgte USA flagg også igår, så nå skal det bli flere puter med flagg på..juhuu...

Nydelig blogg du har, og et vakkert hjem dere bygger!

Viktoria sa...

Snygga kuddar!

Inredningsbloggen sa...

Visst är det skönt med olika stilar som man blir inspirerad av! Jag blandar stilar, gammalt och nytt och jag tycker det blir jättebra! :-) Och det ärhärligt att se andras stil, för man kan ju inte ha alla stilar själv, så man får sitt lustmäte mättat ändå!