Hemnet-mani

Minns ni de där "Mina vänner-böckerna" kompisarna skrev i när man var liten? De fyllde i namn, fritidsintressen, bästa film, värsta skolämne osv. Mina barn har också sådana där böcker. Men det är delvis helt andra saker man fyller i om sig själv idag. En rubrik som garanterat inte fanns då jag var 12 år var "Min favoritsajt". Om du skulle skriva här mamma, sa min dotter, då skulle du skriva Hemnet eller hur? Och det har hon ju så rätt i. Jag älskar Hemnet! Jag skall egentligen varken köpa nytt hus eller något sommarställe. Men det är så roligt att titta. Det går faktiskt inte att låta bli att titta. Jag är Hemnetoman... Häromdagen såg jag att ett hus som en av min dotters kamrater bor i är till salu. Jag fick senare veta att föräldrarna skall skiljas. Då kändes det inte lika roligt att surfa på Hemnet längre.

Med tanke på hur vissa objekt presenteras skulle man nästan kunna tro att den här bilden är stulen från Hemnet.... Men vattenkranen sitter i vårt hus som inte alls är till salu.

6 kommentarer:

Pia..... sa...

hej tack för gulliga ord på min blogg....trevligt med nya bekantskaper..kommer inte ihåg dej just nu....ibland önskade jag att man fisk "se" alla människor bakom bloggvärlden...men ....så du är en hemnetomn ...DET är min dotter med:) du har att göra ser i din trädgård...kul....ha det så gott i solen...PIA

Pia..... sa...

hej igen fick inte till det där med hemnet...hihi...men det var det jag menade iallafall...

Lella sa...

Snygg kran du har hemma hos dig!
Förstår vad du menar med hemnet, man blir beroende. Vi letade hus under en lång tid och när vi till slut hittat rätt var det svårt att sluta med hemnetsurfandet. Som tur är har jag kompisar som letar så nu hjälper jag dem och kan fortsätta surfa(skulle jag ha gjort även om de inte letar:o))
Tjing

Viktoria sa...

Samma här! Köpte hus för snart 2 år sedan men kan ändå inte låta bli att gå in på Hemnet ibland och kolla läget.
Snygg kran förresten.

Tingeltangel sa...

Tack för era kommentarer. Jag skall snart ta mod till mig och visa hela badrummet.

Poppins sa...

Är inne på Hemnet flera gånger varje vecka. Men jag gillar hus, ångrar att jag inte blev arkitekt...
När du berättade om dina döttras "Mina vänner-böcker", kom jag att tänka på att våra bloggar är ju egentligen samma sak... Så vi har inte vuxit ifrån det ;)
Kram