Söker ni...

... signalflaggor eller fågelhus.

Genom att titta på loggen över dem som besökt min blogg söker jag ibland efter ledtrådar till hur människor har hamnat på just min sida. Jag har upptäckt att åtminstone några gånger varje vecka dyker det upp någon som googlat på "signalflaggor" eller "fågelhus". Inget konstigt med det. Det finns säkert betydligt skummare saker som det googlas mycket flitigt på. Jag prövade själv. (Nej, inte att googla på skumma saker.) När jag googlade på "signalflaggor" kom bloggen upp som åttonde träff och på "fågelhus" som nionde träff. Konstigt förresten att det inte skrivits mer om dessa för människan verkligt väsentliga ämnen.... Jag testade mitt eget namn också och trodde att jag skulle bli första träff men blev faktiskt bara fyra....

Nu undrar jag - du som googlade på signalflaggor eller fågelhus eller föralldel kanske tingeltangel eller något annat skojigt och hamnade just här på min sida - blev du glad eller besviken? ... Och bara för er - en repris.

7 kommentarer:

Karna sa...

Jeg var glad da jeg fant bloggen din, du har mye fint i stilen jeg liker..hvor har du fått fatt i de koppene med signalflagg på?

Sextiotalsvillan sa...

hihi, jag brukar också kika igenom för att försöka se hur folk har hittat mig och var de kommer ifrån. Har många från Umeå som besöker min blogg. Varför vet jag inte?! Ha en bra dg!

vildängel sa...

Vilket trevligt hus du visar :)

Lisa sa...

haha, nä jag klickade mig in här genom en kommentar du lämnat hos vildängel!!!

Poppins sa...

Jag minns inte hur jag hamnade på din blogg första gången... Förmodligen via någon annans. Men annars hade jag säkert googlat på signalflaggor och ändå hittat fram! ;) Tack och lov, annars hade jag missat en jättetrevlig och mysig blogg.
Kram

PS Jag hade ungefär en sådan datorplats innan, men vi tröttnade på det hela, slängde ut skrivbordet och skaffade del ett litet datorbord som vi skuffade undan i lite diskret, dels en bärbar dator som jag lagt rabarber på. Och nu har vi trådlöst nätverk också så jag kan egentligen sitta var som.

Villa Utsikten sa...

Så fint du har det. Og det fuglehuset var så søtt!:)
Ha en fin kveld!

Annica sa...

jag googlade på libsticka och hamnade här :)