Speakers corner

Internet är fantastiskt. Från mitt skrivbord kan jag kommunicera med människor över hela världen. Teoretiskt sett kan jag framföra mitt budskap överallt. Då borde jag ju tala om något viktigt. Jag borde skriva om politik, om orättvisorna i världen, om krig & fred eller åtminstone om den ekonomiska krisen eller kvinnors villkor på arbetsmarknaden. Hela världen lyssnar (fortfarande teoretiskt sett) och jag väljer att skriva om ....... kuddar.

För några veckor sedan var jag på besök hos H som är inredare. I hennes show-room föll jag handlöst för en underbar liten sötnos från Designers Guild. Tyvärr tillhörde den förra årets kollektion och gick inte att beställa längre. Men jag har inte kunnat glömma den underbara kudden.... Och kan ni tänka er, idag kom den snälla H till mitt kontor med inte en utan två stycken av de ljuvliga kuddarna. Åh, jag är så kär.

9 kommentarer:

Vit poesi sa...

Åh vilkrn underbar kudde!!
jram och yrevlig helg!

SOFIE sa...

Vilken lycka! Underbara kuddar :-)

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Sofie

Anna sa...

Hej!Jag håller med dig, dom där vackra kuddarna är det inte alls svårt att bli kär i.Jag är kuddoman faller alltid för vakra,tuffa,romantiska,lantliga,orientaliska kuddar.Det förstår man nog om man kollar in till mig.Njut av dom små godingarna.Trvlig Helg!Kram Anna

Mia sa...

Tack än en gång för länken om hur man får till tre spalter. Det var ju inte alls särskilt svårt med den länken. :)

Ha en riktigt mysig helg!
Kram Mia

My White Cottage sa...

Visst är det fantastiskt härligt när man får i sin ägo något som man verkligen så gärna vill ha! Kuddarna är ljuvliga, förstår att du föll så handlöst för dom!

Ha en fin helg!
Kram Jenny

Poppins sa...

Vilken härlig present! Och visst får man skriva om kuddar. De små sakerna i livet är lika viktiga som de stora. För om vi mår bra i vardagen, får vi ork att ta itu med de stora frågorna också. Men visst kan man beundra de som kämpar och bryr sig. Jag brukar också få dåligt samvete, men så tänker jag att jag gör så gott jag kan för att vara en bra medmänniska (även om det inte alltid går så bra).
Oj, vilket allvarligt svar det blev. Det var inte meningen.
kramar

Dubbelörnen sa...

Tänk att lycka kan vara något så enkelt som två ljuvliga kuddar!? :)

Jag är också kuddoman o letar ständigt efter just "dedär" kuddarna ;).

Längtar så efter vår, sol o värme. Känns som jag sov bort hela januari ;). Ska ut o inhandla fräscha vårblommor så jag får lite ny energi.

Stor kram

Lallis - liv och leverne sa...

Så härliga:)
kram Lallis

Skorpan sa...

ååå så fina kuddar, dem gilla jag direkt
kram Jeanette