Tävling

Jag är imponerad av alla bloggare som ordnar tävlingar med fantastiska priser. Jag brukar dock sällan försöka mig på att vinna. Anledningen är helt enkelt att jag aldrig själv lottat ut något och då känns det lite pinsamt att försöka vinna något hos andra. Men när jag såg att Viveka med den fantastiskt vackra och inspirerande bloggen Humlebacken lottade ut den vackra lyktan som ni ser här till vänster - ja, då kunde jag inte hålla mig längre. Jag älskar verkligen sådana lyktor.

Nu har Viveka ännu en utlottning. Och nu när korken är ur så gör jag ett försök till. För den här lyktan är ju lika underbar. Och tittar man in hos Kate W som säljer de vackra lyktorna hittar man ännu fler fantastiska saker.

När jag läste Vivekas första inlägg så tänkte jag att det måste bli väldigt trångt i Katarinas monter på Formex-mässan om alla skall komma dit prick klockan 13.40. Men nu har jag förstått att det är i C-hallen monter 13:40 ni lyckliga som får gå på mässan kan hitta Katarina från Kate W..... Jag har tyvärr (i detta sammanhang) inte ett arbete som kvalificerar mig att få gå på Formex-mässan. Men det var väl heller ingen som trodde efter ovanstående fundering.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Ja det hade varit en syn det!

Kram Maud

Viveka på Humlebacken sa...

Fniss:)

Mamma C sa...

Hur sjutton ska man kunna veta det. Jag hade inte heller en aning.
Kram Mamma C